#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Stirile aberante se apropie tot mai mult de fake news

Stirile aberante se apropie tot mai mult de fake news

Revista nr. 394 | 18-05-2017 | Alexandru Mitchievici


Presa actuală, care domină online-ul, e plină de aberaţii, exagerări, care apropie presa de fake news....


Nu lipsesc adjectivele halucinant, dramatic, şocant, devastator sau substantive ca apocalipsa, război, dezvăluiri sau expresii de genul „Nimeni nu şi-a închipuit că se va întâmpla aşa repede”, „N-ai să crezi cine a spus asta”, „N-ai să crezi ce a făcut această vedetă” (fără a spune numele vedetei), „un secret enorm iese la iveală”, „Cele mai cumplite...” sau „este pentru prima oară când se întâmplă asta”.

Nu citiţi ştiri care conţin aceste cuvinte sau expresii: sunt ştiri care înşală prin titluri exagerate !

Iată câteva titluri din ziua de 18 mai 2017 pe care le primeşti când deschizi yahoo :
 

SURPRIZĂ TOTALĂ pe scena politică. Informaţiile despre Gabriela Firea sunt pur si simplu devastatoare. Nimeni nu şi-a închipuit că se va întâmpla aşa REPEDE (businessmagazin)

Schimbare DRAMATICĂ la una dintre cele mai mari bănci din România. Ce se va întâmpla de acum când veţi merge să scoateţi bani şi să plătiţi. Este pentru prima oară când se întâmplă asta (businessmagazin)

Diferența de vârstă determină durata unei relații. Iată cum arată cuplul perfect din acest punct de vedere (yve.ro)

Cum se îmbogăţeşte un om din vânzarea unui lucru la care toată lumea de pe glob ar trebui să aibă acces gratuit (businessmagazin)

Ţiriac, dezlănţuit: „Năstase e o personalitate enormă!”. Atac devastator asupra contestatarilor lui „Nasty” (adevarul.ro)

Toţi şoferii trebuie să prezinte acest NOU DOCUMENT când vor fi opriţi de polţtie. Noile reguli vor fi publicate în Monitorul Oficial şi vor fi obligatorii (businessmagazin)

Ce trebuie să faceţi şi ce greşeli să evitaţi pentru a prepara un grătar perfect: tehnica dezvăluită de campionii mondiali la grătar (adevarul.ro)

După 45 de ani, un secret enorm iese la iveală. Cum arăta prima maşină Tesla, construită acum aproape jumătate de secol? (businessmagazin)

10 fotografii istorice mai puţin cunoscute care fac înconjurul lumii acum. Două sunt din România (businessmagazin)

Italia oferă GRATUIT peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar (businessmagazin)
 
 
 
 
Apocalipsa acum: „Fotbalul românesc va fi distrus! Naţionala va dispărea”. Decizie cu efect de bombă nucleară (adevarul.ro)

Cel mai nou RĂZBOI bate la uşă. Declaraţiile care au zguduit lumea, de la Washington până la Berlin şi Beijing. „Sunt ÎNGROZIT de asta...” (businessmagazin)

Renunţă la florile de sezon şi decorează-ţi curtea cu plante perene: cum se îngrijesc (adevarul.ro)

Cele mai cumplite asasinate din istoria românilor. Marii domnitori care au sfârşit în chinuri după trădările suferite (adevarul.ro)

Cele mai mari confuzii pe care oamenii le fac când vine vorba de parfum şi apă de colonie, explicate de un expert parfumier (adevarul.ro)

DEZVĂLUIRI terifiante ale ultimului procuror al naziştilor, născut în ROMÂNIA: „A fost ţinut totul secret”. VIDEO (businessmagazin)
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: stirile aberante, fake news, adevarul.ro, socant, devastator, n-ai sa crezi cine a spus asta

Ratari

Criticisme (8)

Patriciu
19-05-2017
Un titlu din businessmagazin, 19 mai 2017, desi parca am mai citit undeva asa ceva.... "Criminalul evreu despre care nu vorbeşte nimeni. A omorât zeci de milioane de oameni. Este unul dintre cei mai mari ucigaşi din istorie"
Raspunde
Andro
25-05-2017
alt titlu din adevarul.ro, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu: "Colegul de cameră al lui Gheorghe Dinică: „A fost copil de ţigancă...Pe 4 aprilie 1944, o explozie i-a aruncat camarazii prin copaci, cu maţele atârnânde“
Raspunde
ANM
25-05-2017
Si inca una din businessmagazin.ro....... "Începe POTOPUL. Avertisment extrem de grav de la ANM de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Când începe URGIA?"
Raspunde
Ispas
25-05-2017
No ui' aici titlu tare, tot din adevarul: "Tradiţii şi superstiţii la Înălţarea Domnului, ziua când se leagă vrăjile şi se sfinţesc florile. De ce e bine să fii vesel de Ispas şi ce păţesc cei care muncesc"
Raspunde
Ziarul Misterios
26-05-2017
"Misterioşii călăreţi de elită ai armatelor româneşti. Cine au fost războinicii români care au rivalizat cu puternicii cavaleri ai Apusului".... din nou aceeasi baieti destepti, inteligenti de la adevarul.ro
Raspunde
Bomb News
26-05-2017
Businessmagazin vine co o veste bomba.... "Veste PROASTĂ pentru companiile petroliere. O nouă resursă abundentă va REVOLUŢIONA industria energetică"
Raspunde
Jean Clod Avram
26-05-2017
De data asta din Eva, probabil din trustul adevarul.ro... "Fiica lui Van Damme, un amestec de contradicţii: Chip angelic şi pumni de fier"
Raspunde
Nesty
26-05-2017
Pe adevarul.ro nu-i bate nimeni la titluri cretine: "Cum a decurs prima întâlnire dintre Ilie Năstase şi Ceauşescu. Replica lui „Nasty“ l-a făcut pe Maurer să-i şuiere printre dinţi: „Pleacă dracului de aici!".
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>