#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Un deputat de Alba intra in greva japoneza, dar ameninta cu greva foamei

Un deputat de Alba intra in greva japoneza, dar ameninta cu greva foamei

Revista nr. 393 | 04-05-2017 | Alexandru Mitchievici


Florin Roman iese din nou la rampă în Parlament după ce au fost respinse toate propunerile privind Centenarul Unirii de la Alba Iulia. Deputatul de Alba spune că va intra săptămâna viitoare în grevă japoneză, dar ameninţă cu greva foamei. Ar fi un semn extrem care ar spune multe despre lucrurile care merg greşit în Parlament.


„De la cea mai înaltă tribuna a Parlamentului vă anunţ că începând de săptămâna viitoare voi intra în grevă japoneză, iar la începutul sesiunii, din septembrie, dacă Guvernul Grindeanu Zero va aloca zero bani pentru Alba Iulia o sa-mi rezerv dreptul de a protesta în greva foamei spre dispreţul dumneavoastră”, a spus Florin Roman de la tribuna Parlamentului.
 

 
Florin Roman - comunicat 2 mai 2017: Coaliția PSD-ALDE-UDMR sabotează proiectele destinate Centenarului Unirii

Coaliția PSD-ALDE-UDMR și-a făcut un obiectiv din a sabota toate proiectele care vizează Centenarul Unirii.

În cadrul ședinței comune a Comisiilor pentru administrație și cultură ale Camerei Deputaților, această coaliție a respins în bloc toate amendamentele depuse de mine la proiectul privind ,,Legea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918”. Aceste amendamente vizau realizarea Monumentului Unității Naționale în municipiul Alba Iulia până la 1 noiembrie 2018, lucrări de reabilitare la Sala Unirii din municipiul Alba Iulia până la 1 noiembrie 2018, precum și lucrări de reabilitare și consolidare la Muzeul Unirii din municipiul Alba Iulia până la 1 noiembrie 2018.

De asemenea, am solicitat, tot printr-un amendament depus la acest proiect, ca Departamentul CENTENAR, care are ca obiectiv coordonarea la nivel național a pregătirii, organizării și desfășurării manifestărilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918-2018) și Primului Război Mondial, să își desfășoare activitatea în municipiul Alba Iulia, până la 1 decembrie 2018.

Niciunul dintre aceste amendamente menite să contribuie la aniversarea în condiții onorabile a Centenarului Marii Uniri nu a fost adoptat, semn că actuala putere nu dă nici doi bani pe evenimentul aniversar de anul viitor sau pe actul istoric al Marii Uniri.

Solicit coaliției aflate la putere și Guvernului Grindeanu să prezinte public proiectele destinate Centenarului Unirii, finanțarea de care beneficiază de la buget, precum și termenele pentru finalizarea lor.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: deputat de Alba, greva japoneza, ameninta, greva foamei, centenarul unirii, Florin Roman

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>