#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Hava i-a dat block lui Trifu... pe facebook

Hava i-a dat block lui Trifu... pe facebook

Revista nr. 387 | 31-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Dimineaţa, seara şi noaptea minţii. Supărat că Mircea Trifu atacă tot felul de aspecte aiurea din Alba Iulia, primarul Mircea Hava i-a dat BLOCK lui Trifu pe facebook.


Mircea Trifu scrie necăjit pe facebook: „Un maestru al comparației, în literatura română, a fost Fănuş Neagu... La noi în oraş, se pare că dl. primar Mircea Hava încearcă de multă vreme acest tip de a se exprima... Mai mult, în ghiveciul exprimărilor dânsului, atât verbale cât şi cele scrise... amestecă comparațiile grobiene, ironia „de şantier”, cu jignirile puerile şi, într-un stil inconfundabil al celui ce i-a fost şef 22 de ani - Traian Băsescu, ne lasă pe noi să înţelegem cine sunt persoanele în care ţinteşte... Pe pagina dânsului de facebook, de unde m-a eliminat din listă ca să nu pot răspunde atacurilor, a ținut printre artificiile literare, de prost gust, să explice motivul pt care de 4 ani sfidează locuitorii cartierului Bărăbanţ... Pot doar să vă asigur că minte, în numele sutelor de bărăbănţeni pe care i-am sprijinit de un an încoace în demersul lor cu soluţia rutieră din celebra intersecţie... În rest toate bune și vă asigur de buna mea credinţă şi onoare... Al dvs., Consilier independent, Mircea TRIFU”.

Trifu a semnalat de zeci de ori problema intersecţiei din Bărăbanţ (foto), unde se întâmplă zilnic accidente şi s-a făcut portavocea oamenilor spre nemulţumirea primarului.

Iată ce scria ofticat primarul Hava pe facebook, anterior postării lui Trifu:

„Sunt oarecum siderat de ce vad recent in spatiul public, in special aici, in online: colegi care s-au culcat oameni si s-au trezit haiduci sau supermeni si ies in strada, la selfie-uri, ca “eu fac, eu sustin, eu dreg si eu salvez…”. Vorbesc despre problema construirii unui sens giratoriu la intersectia cu drumul spre cartierul Barabant. Am vesti pentru ei: in viata reala nu-i la fel de simplu ca pe FB, adica nu-ti imaginezi o solutie, ii atasezi o poza si apesi butonul “publica”.

Daca nu s-a facut pana acum, a existat, cu siguranta, un motiv bine intemeiat. Il fac public: portiunea de drum de la podul peste Ampoi si pana la iesirea din oras,, spre Cluj, a fost recent reabilitata iar asta implica si obligatii, nu doar dreptul de a circula pe un drum facut la standarde. Una dintre obligatii e ca, timp de 5 ani, sa nu intervenim asupra lucrarii cu nicio modificare, inclusiv un sens giratoriu.

E clar si pentru mine, ca si pentru oricine a circulat vreodata in zona, ca la intersectia spre Barabant trebuie gasita o solutie de compromis, pentru a-i proteja pe albaiulienii din zona. Au fost suficiente accidente minore care ne confirma asta si, mi-e clar, nu avem voie sa asteptam un accident grav care sa ne ” trezeasca”. Am avut deja intalniri si discutii cu toti cei implicati: politia rutiera, locuitorii din Barabant, colegii din Primarie care se ocupa de asta. Cea mai viabila solutie e un sens giratoriu provizoriu, da, din acela cu “plasticuri” dar care are aceeasi valoare si forta ca si unul normal. Asa impacam pe aproape toata lumea. Pentru ca niciodata, toata lumea nu va putea fi impacata si multumita. Va multumesc si va doresc “drumuri bune”!”
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: primarul Mircea Hava, block, Mircea Trifu, pe facebook, internatuti, intersectie, Barabant, Fanus Neagu

Ratari

Criticisme (4)

Viorel
01-04-2017
Sunteti niste prosti, Trifu si toti pacalicii. Cei care iasa din Barabant ori cu sens giratoriu ori fara sens, tot prioritate de stanga trebuie sa acorde. Acea portiune de drum se afla inca in perioada de monitorizare si nu se pot aduce modificari. Traiasca presa libera si dezinformarea,(platita de Trifu, binenteles). Nu cred ca ti-a mai comentat cineva la articole. Poti sa dai un premiu.
Raspunde
Edilitu
01-04-2017
Am crezut ca au disparut aplaudacii lui Hava. Ne-am inselat ! Hava nu va scapa niciodata de limbisti !
Raspunde
Paul
02-04-2017
Eu nu stiu cum arata un primar normal, civilizat, citav la minte, dar ce exprimare e asta?: "colegi care s-au culcat oameni si s-au trezit haiduci sau supermeni si ies in strada, la selfie-uri, ca “eu fac, eu sustin, eu dreg si eu salvez"
Raspunde
Platitu
04-04-2017
In numele lui Trifu scriu, ca sunt in simbria sa: Hava e un satrap, si toti laudatorii sai sunt niste limbisti. Cunoastem pe unii dintre ei, inclusiv prin presa, net, facebook etc.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>