#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mircea Hava, in vizita de lucru la capatul lumii

Mircea Hava, in vizita de lucru la capatul lumii

Revista nr. 387 | 31-03-2017 | Alexandru Mitchievici


În ultimul an primarul Hava a făcut mai multe vizite în străinătate, evident în interesul oraşului Alba Iulia şi al cetăţenilor.


Bratislava (Slovacia), Trondheim (Olanda), Székesfehérvár (Ungaria), Piła (Polonia), Biograd na Moru (Croaţia). Sunt vizite oficiale, pe banii Primăriei Alba Iulia. Au mai fost şi vizite prin asociaţii în care oraşul Alba Iulia este membru, vizite nepopularizate, netrecute prin Consiliul Local Alba Iulia...
 
Aşadar în perioada 30 martie-14 aprilie Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia se află într-o vizită de lucru în Orientul Îndepărtat.

Asociaţia Municipiilor din România, AMR, (cuprinzându-l şi pe Mircea Hava) întreprinde în perioada amintită o misiune de lucru în trei ţări din Asia: Japonia, Republica Coreea și Republica Populară Chineză. AMR vizează extinderea contactelor și oportunităților care ar putea contribui la dezvoltarea schimbului de bune practici, al potențialului economic, turistic și investițional al municipalităților membre ale A.M.R.

Agenda misiunii a fost elaborată cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, prin misiunile diplomatice ale României din țările de reședință, precum și cu contribuția ambasadelor acreditate la București, după cum urmează:

Programul vizitei:
1.Tokyo, 30 martie-4 aprilie: întâlniri cu reprezentanți din cadrul Autorității Metropolitane Tokyo și Districtul Minato, întrevedere cu Ambasadorul Viorel Isticioaia Budura, șeful Delegației U.E. la Tokyo, întâlniri cu oficiali ai Municipiului Yokohama și ai orașului Musashino, întrevedere cu reprezentanții Diviziei de Cooperare și Parteneriate Locale din Ministerul Afacerilor Externe, cu reprezentanți ai asociațiilor de prietenie româno-nipone și mediul de afaceri.

2.Seul, 5-9 aprilie: întâlnire cu Guvernatorii Provinciilor Gangwon-do și Gyeonggi-do, precum și cu vice-guvernatorul Metropolei Seul, cu alți oficiali din provinciile menționate, cu directorii departamentelor de cooperare internațională; tururi de documentare la obiective de interes pentru gestionarea problematicilor legate de administrația locală (Transport Operation and Information Center și Yeongdeungpo Advanced Water Purification Center, Seul) cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, precum și un tur de documentare la Startup Campus Gyeonggi-do.

3.Beijing, 10-14 aprilie: întâlnire cu factori de decizie din cadrul Asociației de Prietenie a Poporului Chinez cu Străinătatea și cu oficiali din Guvernul R.P. Chineze, Primăria Beijing și Mi Yun, întâlnire cu reprezentanții Asociației antreprenorilor chinezi din România și cu Asociația de prietenie China–România, precum și o întrevedere de lucru cu liderii Huawei Beijing Institute.

Din delegaţia AMR fac parte reprezentanţi ai municipiilor Alba Iulia, Bistriţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Deva, Focşani, Petroşani, Sectorul 1, Satu Mare, Sectorul 3, Slobozia şi Râmnicu Vâlcea.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Mircea Hava, in vizita de lucru, la capatul lumii, poporul prieten chinez, Rm. Valcea, strainatatea

Ratari

Criticisme (2)

Tzi
01-04-2017
In ce limba va comunica Hava ca nu prea le are decat cu engleza data din maini ?
Raspunde
Ichim
01-04-2017
Dar pe Kim Jong Il nu il viziteaza ? Ce pcat !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>