#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Clement Negrut, reales in functia de presedinte al PMP Alba

Clement Negrut, reales in functia de presedinte al PMP Alba

Revista nr. 387 | 26-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 26 martie 2017, la Alba Iulia a avut loc Conferinţa Judeţeană a PMP Alba, structura în care a fost aleasă noua conducere a filialei.


La eveniment au luat parte europarlamentarul Siegfrid Mureşan, Mihaela Brate - PMP Hunedoara, Marius Paşcan - deputat PMP Mureş, Cristian Vasile Lungu - senator de Zalău, preşedinte interimar al PMP Cluj.

Remarcăm absenţa consilierului judeţean Traian Ursaleş. În prezentarea privind realizările PMP Alba, Clement Negruţ a spus: „Avem 2 consilieri judeţeni, Marin Cenuşă şi ... Traian Ursaleş, care din motive binecuvântate, cum spune Patriarhul, lipseşte”.

La alegeri au participat 402 de delegaţi, dar au votat doar 396. Clement Negruţ a primit 388 de voturi pentru şi 8 împotrivă.

Consiliul Judeţean Executiv al PMP Alba:

Preşedinte: Clement Negruţ
Prim-vicepreşedinte: Fănel Bucurel Boncea
Secretar general: Laurenţiu Marian Besoi
Secretar general adjunct: Petronela Camelia Dăscăliţa
 
Vicepreşedinţi: Filofteia Barstan, Loredana Ramona Onuţ, Ioan Ştefan Bănică, Gheorghe Florin Crişan, Marius Nicolae Rof, Marin Cenuşă, Paul Lucian Hariton, Livia Muntean, Marin Ştefan, Ioan Trif, Emil Florea, Sorin Vasile, Viorel Cristian Cristea, Liviu Rareş Damian, Ioan Bucur
 
Secretari executivi: Ioan Vlad, Iosif Nicolae Paven, Tunde Renata Giurgiu, Silviu Mihai Moldovan, Corneliu Gall, Lucian Dragoş Blaga, Monica Florea, Lucia Cosmina Scurtu, Mariana Florina Iacşa, Claudiu Gheorghe Tomescu, Ernest Botond Finna, Ciprian Ştefan Borza, Cornel Florin Borza, Ştefania Maria Anuşcă

Trezorier: Nicoleta Liana Târnovean
Comisia de Arbitraj: Liana Mihaiu, Ştefan Gheorghe Gyorgy Varga, Florin Răzvan Goţa, Georgeta Zecheru, Sorin Paşcău
Comisia de Cenzori: Sorina Paşcău, Larisa Mihăescu, Nicolae Iulian Iacşa.

Adresându-se celor prezenţi, Negruţ a prezentat ţelul său privind PMP Alba: „Ăsta e targetul nostru: să dublăm scorul partidului în 2020 (n.a. - acum PMP Alba are 6,4 la sută). Nu sunt şi nu am fost geambaş politic: nu voi lăsa pe nimeni să distrugă ce aţi făcut dvs”.
 

*PMP a fost lansat neoficial la data de 23 iulie 2013 de către membrii Fundaţiei Mișcarea Populară. Eugen Tomac a primit funcţia de preşedinte interimar al partidului. Partidul a fost înscris în registrul partidelor la 29 ianuarie 2014. Pe data de 8 iunie 2014 a avut loc primul congres al PMP, favorita lui Băsescu (Elena Udrea) fiind aleasă preşedinte.
**Clement Negruţ a părăsit PDL în septembrie 2013, fiind numit preşedinte interimar al PMP Alba.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Clement Negrut, functia, presedinte, PMP Alba, Siegfried Muresan, Traian Basescu, Traian Ursales, Marin Cenusa

Ratari

Criticisme (31)

ghita
27-03-2017
Oare de ce lipsesc din conducerea partidului, oamenii cu rezultate, cum ar fi Petrean Gheorghe Iustin de la Galda, consilierul judetean Traian Ursales? Oare de ce nu a fost promovat Paul Hariton la secretar genaral? de ce a fost inlaturat din secretar general consilierul judetean Marin Cenusa?
Raspunde
Hategan
27-03-2017
Slaba echipa are PMP-ul in Alba. ar putea reveni la PNL, ca oricum sunt zero. Au promovat in conducere doar oameni fara rezultate, oameni, care nu sunt nici macar consilieri locali. Oricum PMP-ul in Alba va cobori la 2-3 %.
Raspunde
ion
27-03-2017
Negrut merge pe ideea ca el a facut partidul si el il va distruge. asta este motivul pentru care mereu inlatura oamenii buni care au alta parere decat el. Negrut este o nulitate politica care s-a inconjurat de neica nimeni.
Raspunde
8
27-03-2017
Cu aia 8 a vorbit inainte...
Raspunde
pdl-istul
27-03-2017
Ce partid este ala in care in conducerea lui sunt cate 2 oameni din aceasi familie, vezi Florea Emil si sotia Florea Monica, sau Pascu Sorin si fica Pascau Sorina? Un partid de 1-2%. Un partid in care sunt cate 2 persoane din aceasi familie, iar Ursales cu Petrean nu au loc. PMP egal 2%.
Raspunde
vintanul
27-03-2017
Ce cauta Banica Stefan in functia de vicepresedinte a PMP alba. Pe derbedeul asta nu l-a votat nici nevasta-sa.
Raspunde
Milu
27-03-2017
Trebuia sa l puna pe Hava sau pe Peres presedinte la PMP Alba. Asa era corect ! Parerea mea!
Raspunde
s.b.
27-03-2017
jr.?
Raspunde
Eu
28-03-2017
invidia din uni urla asa cum este Negrut este stimat si apreciat unde se duce ,dar cine este Ursales trebuia sa ia el conducerea partidului pai el sa munceasca si dupa sa ii trebuiasca sef , rusine celor care scriu !
Raspunde
Tu
28-03-2017
#rusine!
Raspunde
pmp-istul
28-03-2017
Linistiti-va voi, cei care bagati batul prin gard si muriti de gandul altuia.Uitati-va in oglinda si va veti speria de chipul vostru. Sunteti jalnici...Daca tot aveti ceva de spus, nu va ascundeti dupa pagini fake, asumati-va cuvintele.
Raspunde
Ursales
28-03-2017
Nu stiu de ce ma bagati pe mine in unele discutii, fara voia mea. Eu nu am dorit sa mai candidez la nici o functie, tocmai pentru ca unii spuneau ca imi trebuie functia de presedinte. Am dorit sa arat ca am cuvant si onoare. Asta nu inseamna ca nu-mi fac treaba de membru de partid si de consilier judetean. Vad ca s-a speculat imediat absenta mea, dar cei care scriu fel de fel, nu stiu ca eu mi-am anuntat absenta de la Conferinta si motivul, pentru care lipsesc. conducerea partidului stia acest lucru. Voi astia care cantati prohodul PMP-ul, il cantati degeaba. l-ati mai cantat si altadata tot degeaba. Vorba romanului: "Nu mor caii cand vor cainii". cu respect Traian Ursales
Raspunde
fanel
28-03-2017
Negrut si Ursales, amandoi sunt expirati politic. Ursales a mai facut cate ceva pentru oameni la Metes, dar Negrut a facut doar pentru el, este o gargara ieftina. In afara de cei 2 expirati politic, alti in PMP ALBA, nu sunt, decat niste slugi credincioase lui Negrut. Cantati doamne aliluia PMP-ului.
Raspunde
daniel
28-03-2017
PMP este o prelungire ombilicala a PNL-ului. Acest partid este condus de Hava si Dumitrel. ei fac jocurile. Dumitrel ii spune lui Negrut ce sa faca, cand sa vorbeasca si cand sa taca, ca altfel ii da nevasta afara de la Consiliu. Dumitrel ia facut lista cu cine trebuie sa fie in conducerea partidului.
Raspunde
dorel
28-03-2017
Boncea - prim vicepresedinte a partidului. Ma faceti sa rad. Pai pe acest om au vrut sa-l bata consatenii lui in campanie. omul asta va aduce numai deservicii partidului. dar poate ca acest lucru se doreste. sa se distruga partidul.
Raspunde
pmp-ist
28-03-2017
Daca vedeti PMP-ul asa de jos, de ce va roade sufleul de membrii lui? Luati o carte de gramatică în mâna si cautati-va alta ocupatie. Jalnicilor, vă roade o invidie mare!😊
Raspunde
NICjal
28-03-2017
...pe succesele altora..
Raspunde
florinel
29-03-2017
stati linistiti ca rezultatele acestor alegri vor fi anulate. Conferinta a fost nestatutara. A cerut 300 lei pentru a candida. Eu am vrut sa candidez si mi-au cerut bani. am vorbit eu la Bucuresti si totul se anuleaza. Numa asa ca si-a batut Negrut joc de mine. asta dupa ce l-am, slujit si m-am certat cu Ursales pentru el. Rusine Negrut! Rusine sa-ti fie. Nici nu sti cat ma bucur ca nu mai esti deputat.
Raspunde
florinel
29-03-2017
sa nu ma faca Negrut sa spun eu ce stiu, ca il infund de tot. Nu pot sa-l iert, pentru ca la o sedinta i-am luat apararea, impotriva lui Ursales (sedinta cand a vrut sa-l dea afara din partid pe Ursales), dupa care m-a luat de umar si m-a dat afara din sediul Partidului. Negrut nu are suflet in el. RUSINE Negrut>
Raspunde
florinel
29-03-2017
Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut! Rusine Negrut!
Raspunde
alina
07-04-2017
Ursales are CUVÂNT???? Pai el le spunea oamenilor în campanie să nu voteze pe Negrut la Camera Deputaților ,să voteze PSD( le zicea la cei care știa că sunt PSD - iști) sau să voteze Alde( la cei care știa că votează cu Alde) că are el o înțelegere cu PSD ul ,respectiv cu Alde ,iar la Senat să voteze cu el...Că dacă el ( ursales) va avea mai multe voturi decât Negrut va ajunge el președintele Pmp Alba!!!! Deci asta i mulțumirea adusa lui Negrut care l a adunat de pe drumuri când nimeni nu l mai voia!!! Cică își face datoria in Consiliul județean...Votează și pe acolo de te doare mintea!!!! A votat împotriva bugetului județului,unde la un articol de aprobau și banii pentru unități de cult. El a votat împotriva bugetului,apoi le a spus la preoți că el le a adus banii!!! Prin Atopa scoate niste enormități de noaptea minții!!! În altă ședința a votat împotriva proiectului prin care de desemna un avocat să reprezinte interesele Consiliului județean în acțiune cu salariații Consiliului județean!!! Ursales a motivat că a votat împotriva deoarece sunt multi consilieri juridici in Consiliul județean și e normal să reprezinte in instanta interesele Cu Alba... Cat de bun cunoscător trebuie să fi( după ce ai fost 8 ani primar) să ști că și acești Consilieri fac parte dintre cei care sunt parte în acțiunea în instanță...Deci nu au cum fi de ambele părți!!! Dar cum să știe un consilier județean asta!!! Și uita că șefa juriștilor este soția lui Negrut...Deci cat de mândru poate fi Negrut cu așa reprezentant al Pmp ului in Consiliul județean. Asta după ce a plâns și i a lins tălpile lui Dumitrescu sa l pună și pe el in Atopa...Să câștige mai mulți bani,nici intr un caz pentru interesele partidului!!! Mi ar fi rușine Domnule Negrut cu așa un reprezentant al partidului la nivel județean!!! Puteați să promovați un tânăr onest,cinstit,cu un caracter frumos și cu respect pentru oameni...În locul individului ursales ,care când casca gura își astupă toți urechile...Că de băgat în seamă ,oricum nu l mai baga nimeni.latra și el la vânt!!! Păcat Pmp ul merita un alt OM alaturi de Negrut!!
Raspunde
florinel
10-04-2017
Alina tu esti Lili Negrut. Iti cunosc stilul, am fost la voi in casa de atatea ori. Voi (tu si cu Milu), m-ati facut sa-l acuz pe nedrept pe Ursales, dar nu Ursales m-a scos din sediul PMP, ci tocmai Negrut, cel pentru care m-am luptat sa iasa deputat. si acum vin si va spun marele secret pentru a sti tot judetul. Cum ati facut voi anticampanie lui Ursales si spuneati la oameni sa voteze PMP-ul doar la Deputati, dar la Senat sa voteze cu cine vor. au auzit cu urechile mele, cand Milu a zis catre cineva care cica il cunoastea pe Peres, ca sa voteze PMP la deputati si pe Peres la Senat. Rusine familia Negrut. Din cauza voastra Ursales nici macar nu ma mai saluta. Negrut m-a pus in campanie sa-l atac pe Ursales pe Facebook. sa aiba curajul sa jure ca nu-i asa.
Raspunde
pmp-ist
10-04-2017
Alina, sa nu uitam, ca Ursales oricum a avut voturi mai multe decat Negrut, chiar daca pentru Negrut a luptat tot partidul, iar Ursales a luptat de unul singur, deoarece membrii de partid aveau sarcina trasa sa traga doar pentru deputat. Noi care suntem membri de partid stim asta. Ca o concluzie, pot sa va spun tuturor, ca macar Ursales este de cuvant, nu ca negrut, care isi da demisia acum, iar peste o ora revine asupra ei. Negrut este sluga liberalilor si a lui Dumitrel. macar cu Ursales in fruntea partidului, partidul ar da dovada de consecventa si caracter. Eu unul m-am saturat de stiul dictatorial a lui Negrut, daca el nu va fi inlaturat din fruntea PMP, voi abandona acest partid. la fel ca mine vor face multi membri de partid. va ramen Negrut singur cu "Alina" lui si cu inca cateva "dame" credicioase lui. Eu sper ca Basescu sa-l inlature, ca altfel ii pune cruce PMP-ului in Alba.
Raspunde
Nicu
11-04-2017
Florinel,pmp- ist...Știu sigur că sunt multi ursales care scriu pe aici!!! Ii cunosc stilul in scris și mai ales boala de a se lauda singur. Un lucru știu- ursales nu a avut și nu va avea cuvânt niciodată!!!! Pe unde a calcat el , nu a lăsat niciodată vreo vorbă bună în urmă lui!!! A mințit,a batjocorit,a șantajat,a înjurat...Și vă spun sigur a și scuipat ,la propriu oameni din comuna unde a fost primar!! Oare de ce nu a mai fost ales primar în comuna lui natală...Oamenii scuipau in san ,când il vedeau,și își făceau cruci...Că să scăpăm de el!!! A plâns pe la ușile d lui Crișan bde la PRM sa l scoată consilier judetean,apoi a lins cizmele lui Dumitrescu,apoi pe ale lui Negrut...Că nu l mai lua nimeni în partide prin Alba ...Și el...Acest caracter de k ka ,ce a făcut?? Se ruga de mine personal,să votez cu el la Senat ,dar sa nu votez cu Negrut la deputați!!! Eu am vorbit și cu Negrut în campanie,dar el nu mi a zis să nu l votez pe ursales!! Deci acesta este omul - nulitate !!! Așa a făcut cu toți așa zisii " prieteni" ...De toți s a folosit și i a batjocorit ,crezandu- de el mare Dumnezeu în comuna sa. Doar că Dumnezeu e doar unul care nu lasă pe nimeni să i ia numele în derâdere!!! Și la el în sat fug oamenii de el că de strigoi!!! Da,ursales o fi luptat de unul sigur ..Să i de-a pe toți la o parte și să și instaureze el dictatura !! Doar că la nivel de județ nu toți sunt retardați...Și l au pus la colț și în genunchi. Prin Consiliul județean toți de crucesc de ce este în stare să debiteze!!! Face mari deservicii PMP ului!!! Îmi pare rău că d nu-l Negrut nu vede cum ii trage ursales partidul in jos!!! Putea să promoveze un tânăr care nu a mai fost in politica( așa cum zicea Băsescu că vor fi membrii P MP ului) și nu un distrus politic precum ursales!!! Acum linge titinile de la ușile PSD ului...Vrea la PSD!!! Am avut altele așteptări de la domnul Negrut ...Dar daca continua cu ursales o sa și mai piardă și din simpatizanții actuali!!!
Raspunde
Ioana
11-04-2017
cate persoane vorbesc in numele altor persoane de frica sa nu fie descoperite... cuosc un caz real la care persoana odata ce a spus ca nu mai are nici un gand ptr acest partid potrivit comportamentului lui negrut fata de acel tanar care i-a facut campanie, tot asa va sta linistit, asa cred eu...
Raspunde
POP STUDENTY
12-04-2017
CINE S-A FOLOSIT DE NUMELE MEU IN COMENTARIILE DE MAI SUS , SA-I TRASNEASCA DUMNEZEU GURA SI PE MAMA LUI ! IN MORTII MASII DE NEBUN !
Raspunde
POP STUDENTY
12-04-2017
Tin sa-ti multumesc ca mai anuntat... dar ma tin de promisiune...
Raspunde
dana
12-04-2017
Pana la urma mai este Negrut presedinte? S-au anulat alegerile sau nu? In locul lui Negrut ar trebui pus ca presedinte de partid baiatul de la Galda. Petrean va fi viitorul presedinte al PMP Alba.
Raspunde
psd
12-04-2017
PMP = 0. Noi nu primim pe nimeni de la PMP. sa fie clar. Oricum PMP-ul este pe maini rele in jud. Alba.
Raspunde
ELENA
13-04-2017
Primul care va trece la PSD este Traian, cum care ? Ursales !
Raspunde
Ionel
02-05-2017
Ursales inca mai este la PMP ,după tot ce a făcut în campanie și nu numai???? Negrut inca mai are lângă el un astfel de caricatură???? Regret că un partid nou de manifeste cu astfel de putori!!!! O sa piardă mult partidul dacă stă în continuare cu ursales,consilier județean!!!! În loc promoveze pe altcineva care ar avea interesul să urce partidul,nu sa l coboare!!! Cine sta în coteț cu ursales....O sa miroase a balega!!! Inca nu ați înțeles că el deja face serviciile PSD, la PMP sta doar sa l tragă în jos!!!!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>