#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Primaria Alba Iulia anunta dezbatere privind Bugetul Orasului Alba Iulia... cu doua zile inainte de votarea Bugetului

Primaria Alba Iulia anunta dezbatere privind Bugetul Orasului Alba Iulia... cu doua zile inainte de votarea Bugetului

Revista nr. 386 | 20-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Consilierul local Mircea Trifu critică lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte structurarea Bugetului oraşului Alba Iulia pentru anul 2017.


„Bugetul oraşului ALBA IULIA se va vota în această săptămână exact aşa cum am anunţat de luni de zile, fără o dezbatere reală cu albaiulienii... El nu a fost nici acum postat pe site, pe acel site unde dacă vreţi să aflaţi ce datorii are oraşul la bănci trebuie să angajaţi o firmă de contabilitate serioasă... La întrebarea, câte milioane de euro (peste cele 4 milioane de euro datorate la CEC) avem, o să vi se răspundă că avem un grad de îndatorare de 11 la sută, adică acceptabil..., dar din nefericire la bănci va trebui să returnăm bănuţi şi nu grade de îndatorare...

În altă ordine de idei cred că vom avea un buget pentru „Evenimente” la nivel de Cluj-Napoca şi unul pentru investiții mai mic ca Sebeşul...”, scrie Mircea Trifu pe facebook.

La o zi după postarea lui Mircea Trifu pe facebook, Primăria a anunţat, ca să vezi,.... dezbatere publică privind Bugetul. Dezbaterea va avea loc miercuri, 22 martie, de la ora 11.00, la sala de ședinte din cadrul Direcției Programe (str. Bucovinei - sediul PAEM).
 
În ultimele săptămâni consilierul local independent s-a plâns de mai multe ori de faptul că Primăria Alba Iulia refuză o dezbatere publică reală privind Bugetul Oraşului Alba Iulia...
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: primaria Alba Iulia, anunta dezbatere, bugetul doar, un consilier local acuzase lipsa, Sebesul, Mircea Trifu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>