#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
A treia editie a evenimentului Aiud Maraton

A treia editie a evenimentului Aiud Maraton

Revista nr. 386 | 21-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 25 martie 2017, oraşul Aiud va găzdui cea de-a treia ediţie a evenimentului sportiv Aiud Maraton, iniţiat de un atlet aiudean pătimaş, Polgar Levente Ioan. 


Invitatul special al Aiud Maraton 2017 este marea atletă Gabriela Szabo. La eveniment sunt aşteptaţi 500 de participanţi...

Reamintim că în 2016  Levy a participat la Ultra Maratonul Mont Blanc (Ultra-Trail du Mont Blanc, UTMB) de la Chamonix, în Alpii francezi, competiţie pe care a încheiat-o cu succes.

Tot în 2016 Levy a alergat de la un capăt al ţării la celălalt, străbătând peste 1.000 de km...

Aiud Maraton este „o competiţie în care nu se percepe taxă de înscriere, pusă sub semnul solidarităţii faţă de semenii noştri. Aiud Maraton este un eveniment de suflet pentru sportivii care doresc să aducă un zâmbet celor încercaţi de probleme de sănătate. Iniţiatorul acestui eveniment este Polgar Levente Ioan (Levy, cum îi spune lumea), un tânăr sportiv aiudean, care a reuşit să aducă în palmaresul său competiţii de talie internaţională. Atunci când aleargă, Levy duce cu el mesajul de întrajutorare a semenilor săi aflaţi în nevoie, fiind un exemplu pentru noi toţi. Aiud Maraton a fost şi este un vis al lui Levy pe care şi l-a îndeplinit cu succes, îmbinând promovarea sportului şi susţinerea cauzelor sociale”, spun organizatorii evenimentului.

Aiud Maraton 2017 va avea două probe, respectiv una de maraton 45 km şi una de semimaraton 22,5 km.

Înscrierile se pot face la: http://www.aiudmaraton.ro/#inscrieri.

Ca şi la ediţiile precedente, cele două probe se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate. Startul şi sosirea se vor face din/în centrul oraşului Aiud.

Pot participa persoane care au împlinit vârsta de minim 18 ani, sănătoase, şi care sunt apte de efort susţinut. Minorii vor putea participa numai dacă au acordul părinţilor, în formă scrisă, însoţiţi de către aceştia, precum şi adeverinţă medicală.

Categorii de concurs:
Feminin: General Feminin (Open) 18–29 ani; 30–39 ani; 40–49 ani şi 50+ ani.
Masculin: General Masculin (open) 18–29 ani; 30–39 ani; 40–49 ani şi 50+ ani.

Înscrierile se pot face până în ziua de 24 martie 2017.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Aiud Sport, iar parteneri sunt Primăria Municipiului Aiud, Consiliul Local Aiud, Asociaţia „Am şi eu copilul meu” prin Centrul Reacreativ Educaţional Bianca, Theiss Agency.

CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: a treia editie, Aiud Maraton, Levente Polgar, solidaritate, Gabriela Szabo, inscrieri, Mont Blanc

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>