#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Debutul expozitional al artistului plastic Georgeta Talnar

Debutul expozitional al artistului plastic Georgeta Talnar

Revista nr. 393 | 20-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 19 martie 2017, Georgeta Ţălnar a avut prima expoziţie personală de artă plastică, găzduită la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.


În expoziţia „Culorile sufletului meu” au fost prezentate lucrări grafice şi desene din ultimii 2 ani.

După mulţi ani în care a lăsat deoparte pasiunea pentru arta plastică, Georgeta Ţălnar a decis în 2015 să se reapuce de desenat, de pictat...

Artista ne-a declarat cu amabilitate: „Astăzi a fost o zi pe care am aşteptat-o mult, şi anume, de a expune o parte din sufletul meu în faţa apropiaţilor şi a tuturor celor care au fost prezenţi la această expoziţie, oameni de toate vârstele pe care i-am simţit sinceri în aprecierile lor! Am renăscut ca artist în urmă cu doi ani când am hotărât să termin ceea ce am lăsat în urma cu mulţi ani. În 2015 am hotărât să urmez cursurile Centrului de Cultură „Augustin Bena”, secţia Grafică. Provocarea a fost cu atât mai mare când mi-am cunoscut profesoara, tânăra artistă Ioana Raicu, care mi-a reaprins în suflet dragostea de artă şi mi-a redat încrederea în mine. Am început anul acesta cu o experienţă frumoasă în Grecia, unde am fost invitată să particip la un simpozion de artă în Thessaloniki, unde am întâlnit artişti consacraţi din 24 de ţări, cu care am lucrat cot la cot şi am expus împreună, fiind rasplătiţi la final cu Diplome sub egida UNESCO, iar aventura va continua în luna mai în Praga, unde am fost din nou invitată de aceiaşi organizatori. Menţionez că pasiunea mea este portretul şi sper ca în curând să ne revedem la o nouă expoziţie”.

Georgeta Ţălnar este soţia marelui fotbalist albaiulian Cornel Ţălnar (Gigi Ţălnar, supranumit Ţânţarul când juca la Dinamo şi la naţionala României).

Oricum va fi, noi, cei de la revista electronică Plaiu Luminatu, îţi ţinem pumnii !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 

Debutul expozitional al artistului plastic Georgeta Talnar Debutul expozitional al artistului plastic Georgeta Talnar Debutul expozitional al artistului plastic Georgeta Talnar
Taguri: debutul expozitional, arta plastica, Georgeta Talnar, desene, grafica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>