#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Targul Gradinarului 2017

Targul Gradinarului 2017

Revista nr. 386 | 23-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Flori, arbuşti, pomi fructiferi, plante decorative, tot ce ţine de grădinărit poate fi găsit la Alba Iulia la Târgul Grădinarului 2017.


Târgul Grădinarului are loc în perioada 24-26 martie 2017, pe latura de vest a Cetății Alba Iulia (în faţa catedralei ortodoxe), între orele 10.00-18.00.

Producătorii din județul Alba oferă celor interesaţi seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri și viță de vie, flori, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali. De asemenea, cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, specialiști în domeniu vor veni în sprijinul celor interesați de grădinărit cu demonstrații și sfaturi practice legate de plantarea şi tăierea pomilor fructiferi și a trandafirilor, de tunderea arbuștilor ornamentali, de întreținerea gazonului și soluții de amenajare a spațiilor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Alba Iulia, Grupurile de Acţiune Locală Pe Mureş şi pe Târnave, Ţara Secaşelor Alba-Sibiu şi Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare, împreună cu Toskana Garten şi Grădinarul Tău, iar parteneri media sunt Practic Idei pentru casă, grădină și apartament, Casa și grădina.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: targul gradinarului, Alba Iulia, flori, legume, arbusti, Toskana garten, grupul de actiune locala

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>