#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Snow-golf in Muntii Sureanu

Snow-golf in Muntii Sureanu

Revista nr. 385 | 18-03-2017 | Alexandru Mitchievici


A doua ediţie a Cupei de Snow-golf Șureanu ediția a 2-a are loc sâmbătă, 25 martie 2017, în Munţii Şureanu, un eveniment organizat de Clubul de Golf „Paul Tomiţă” împreună cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.


Organizatorii explică de ce snow-golf: pentru că sezonul rece ține majoritatea jucătorilor departe de terenul de joc, organizatorii vă invită la o competiție inedită de golf, care va avea loc pe zăpadă.
 
Domeniul Schiabil Şureanu este situat în Munţii Şureanu, între Vârful Şureanu, de 2.059 metri altitudine, și Vârful Pătru, de 2.130 metri altitudine.
 
Competiţia va avea loc sâmbătă, 25 martie, pe Domeniului Schiabil Șureanu, după următorul program:
 
10.00-10.30 Deschidere oficială
Con Ana

10.30-11.00 Ședință tehnică / Stabilire flight
Con Ana

11.00-13.00 Start competiție
Platou între școala de schi Pași Liberi și Con Ana

13.30-14.30 Prânz
Con Ana

18.30-19.00 Premiere
Pensiunea Bellamy

19.00 Cină festivă
Pensiunea Bellamy
 
Regulamentul competiției:
- Se vor juca 9 găuri par 3
- Se vor utiliza mingi de golf colorate (fiecare jucător va aduce propriile mingi)
- Se vor utiliza 3 crose (la alegere)
- Se vor aplica regulile R&A

Înscrierile se pot face pe site-ul clubului www.golfclubpaultomita.ro .
 
Clubul de Golf Profesor „Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal: Pianul de Jos. Din 1938 până la pensionare, în 1975, Paul Tomiţă a servit golful românesc, fiind profesor titular de golf la Country Club.
„Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om”, mai spun organizatorii Snow-golf.

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis își unesc forțele pentru a promova si derula diferite proiecte in plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba sub deviza „Servește mai presus de sine”.
 
 
Citeşte şi:
 
Taguri: snowgolf, muntii Sureanu, Paul Tomita, Sebes, zapada, ninsori, jucatori

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>