#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ioan Dirzu nu mai raspunde la telefoanele primarului Gheorghe Damian

Ioan Dirzu nu mai raspunde la telefoanele primarului Gheorghe Damian

Revista nr. 384 | 07-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Exclus din PSD, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, spune că aşteaptă decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD, structura politică care îi poate exclude pe liderii locali, dacă acest lucru se impune.


Gheorghe Damian: „Eu am contestat decizia colegilor din Alba, o decizie pe care am considerat-o nestatutară, dar mai ales nedemocratică, pentru că ei nu mă puteau exclude, cel mult puteau să propună excluderea în forul naţional. În ultima conferinţă de presă, preşedintele interimar al PSD Alba, dl. Dîrzu vorbea, de familia PSD. Eu m-am născut la ţară şi cred în valorile familiei şi în valorile social-democrate. Eu am încredere în decizia pe care o vor lua colegii la nivel naţional, pentru că nu poţi fi dat afară pe furiş, noaptea. Şi într-o familie, oricât de tare ai greşi, te cheamă la masă, să te explici, nu poţi fi dat afară. Îmi doresc ca familia să fie puternică, unită, să se bazeze pe valori: sinceritate, onestitate, onoare, mult respect şi mai ales performanţă”.

Primarul Damian a fost exclus din partid în seara de 13 ianuarie 2017. Mai nou, deciziile PSD se iau noaptea... Decizia excluderii a fost făcută de către Comitetul Executiv Judeţean Alba la o lună doar de la rezultatul foarte bun al PSD Alba de la alegerile parlamentare.
 
 
 
 
La întâlnirea Asociaţiei Comunelor din România de la Bucureşti, Gheorghe Damian a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea (preşedintele PSD) şi premierul PSD Sorin Grindeanu.

Întrebat despre discuţia cu Dragnea, Damian a declarat: „Da, am avut o scurtă discuţie, mi-a spus să am răbdare”.

Despre o discuţie cu Ioan Dîrzu nu poate fi vorba în acest moment: „I-am dat SMS, l-am sunat, nu mi-a răspuns”.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, nu mai raspunde, primarul Gheorghe Damian, Liviu Dragnea, mi-a spus sa am rabdare

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>