#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Nelutu Popa sau Fane Fogorosi... Ghici cine vine pe banca tehnica a lui FC Unirea

Nelutu Popa sau Fane Fogorosi... Ghici cine vine pe banca tehnica a lui FC Unirea

Revista nr. 34 | 13-06-2010 | Alexandru Mitchievici

Joi, 10 iunie, în sedinta conducătorilor de la FC Unirea nu s-a luat nici o decizie cu privire la viitorul antrenor al echipei. Cele mai vehiculate nume în lumea microbiştilor albaiulieni rămân Fane Fogoroşi de la CS Zlatna şi Neluţu Popa – şeful Centrului de Copii şi Junirori al clubului FC Unirea Alba Iulia).
Ultima şedinţă a acţionarilor clubului s-a concretizat doar prin alegerea noului preşedinte al Consiliului de Administraţie, post rămas liber după ce Marian Sarmeş a demisionat. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie este Dorel Burlan – acesta conduce Arieşul Conf din Baia de Aireş.
Vicepreşedinţi sunt doi vechi membri ai staff-ului unirist: Oliviu Feneşan şi Nicolae Lupu (care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte executiv al clubului).
În acest moment şefii clubului albaiulian iau în considerare o colaborare pe termen lung cu gruparea din Bundesliga VfB Stuttgart – după cum a declarat Oliviu Feneşan. Reprezentanţii clubului german vor veni în curând la Alba Iulia pentru a semna cu Nicuşor Stanciu, jucător pe care îl doresc şi care a împlinit de puţin timp 17 ani. Pentru că în Germania nu pot fi transferaţi jucători sub 18 ani, Nicuşor Stanciu ar urma fie să evolueze încă un an pentru FC Unirea, fie pentru o echipă din Elveţia.

Taguri:Nelutu Popa, Fane Fogorosi, cine, vine, antrenor, FC Unirea, Alba Iulia, Dorel Burlan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>