#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
CS Unirea Alba Iulia a promovat în liga I la tenis de masa

CS Unirea Alba Iulia a promovat în liga I la tenis de masa

Revista nr. 34 | 06-06-2010 | Alexandru Mitchievici

După o zi foarte agitată şi două întâlniri foarte aprige, sportivii albaiulieni au reuşit să ajungă în liga I a tenisului de masă. Echipa CS Unirea este antrenată de Gelu Emil Sufleţel (un fost jucător de tenis de masă), iar componenţa este următoarea: Cristian Rusu, Marius Fugăreţu, Radu Sufleţel, Alexandru Cîrpaci.
Sâmbătă, 5 iunie, la Sala de Sport a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, uniriştii s-au întâlnit cu sportivii de la CSO Voluntari Bucureşti şi de la CSM Cluj-Napoca II, în timp ce echipa CS Ivana Oraviţa nu s-a prezentat (din motive financiare).
În cel mai important meci al play-off-ului, CS Unirea a trecut de CSO Voluntari cu 9-5. În a doua întâlnire, CS Unirea-CSM Cluj-Napoca II, scorul a fost 9-4.
În sezonul 2003/ 2004 o altă echipă din Alba Iulia a evoluat în Liga I la tenis de masă, este vorba de R.E.D. Alba Iulia (în care jucau şi cei doi fraţi Sufleţel).
Felicitări sportivilor albaiulieni, antrenorului, sponsorilor şi tuturor celor care i-au pregătit şi ajutat în această campanie de promovare! Cu astfel de oameni ambiţioşi poate într-o zi vom ajunge în Superliga tenisului de masă românesc!

Taguri:CS Unirea, Alba Iulia, tenis de masa, a promovat, Liga I, Emil Sufletel, Radu Sufletel, Cristian Rusu, Marius Fugaretu, Alexandr

Ratari

Criticisme (1)

cristian
01-07-2010
BRAVO RADU continua tot asa ....salutari si tie si la ADINA ...
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>