#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Si Tariceanu vede caini care au iesit sa protesteze

Si Tariceanu vede caini care au iesit sa protesteze

Revista nr. 382 | 22-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Al doilea om în stat continuă cu declaraţiile la adresa celor care au protestat împotriva Ordonanţei 13, cea care dezincrimina anumite fapte de corupţie.


Iată câteva din declaraţiile lui Tăriceanu de la pupitrul Parlamentului în momentul în care se discuta anihilarea legislativă a ordonanţelor 13 şi 14 pentru a scăpa de marile proteste din stradă împotriva Guvernului:

„Au făcut mare caz că după ce OUG a fost abrogată trebuie să o mai respingem şi în Parlament. Cred că viziunea unora care sunt aici, cei mai nou veniţi, este să facă cu orice preţ RĂU. Orice trebuie respins. Dacă mai rămâne ceva care nu e respins, trebuie distrus. Făcând rău până la urmă aţi făcut bine, pentru că s-a dezincriminat abuzul în serviciu”.

„Aţi înţeles de ce a fost toată forfota asta două săptămâni, cu manifestaţii de stradă, cu patimi aprinse, cu invective, cu ultimatumuri? Au venit până şi câinii să protesteze în piaţa publică. Până la urmă, aţi înţeles de ce?”.

„Eu am avut o discuţie cu cei din PSD şi i-am întrebat: Aveţi vreo agendă ascunsă? Mi-au spus. Nu. Ordonanţa e cu dedicaţie? Nu. Bun, atunci retrageţi-o. În pofida faptului că OUG a fost retrasă, manifestaţiile au continuat”.

„Nicăieri în UE nu regăsim o parodie de stat de drept cum se regaseşte în România, dar sunt foarte multe ţări care se felicită că în România ne consumăm energiile, ne irosim timpul, în loc să ne mobilizăm cu toţii în jurul unui proiect major de ţară”.
 

*La începutul protestelor anti-corupţie, marea „jurnalistă” Corina Drăgotescu a declarat la RTV că „Oamenii au fost plătiţi cu 100 de lei să iasă în stradă, copiii cu 50 de lei, câinii cu 30 de lei”.
 
 
Foto: Proteste anti-corupţie, Alba Iulia, 12 februarie 2017
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Calin Popescu Tariceanu, caini care au iesit sa protesteze, demonstranti, Corina Dragotescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>