#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13

Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13

Revista nr. 382 | 26-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Puţini, dar buni. Doar câţiva albanezi au ieşit astăzi la protestul anti-corupţie, anti-Grindeanu, anti-PSD, anti-morţi de la Alba Iulia. Un protest tăcut...


Au fost mai mulţi jandarmii decât protestatari, dar acest lucru nu a impietat gestului de frondă la adresa Guvernului PSD-ALDE care dă ordonanţe în miezul nopţii. Vorba protestatarilor: Noaptea, ca hoţii !

Unul din ei a adus o şampanie marca Lacrima PSD-ului pentru a sărbători abrogarea Ordonanţei 13, cea dată noaptea de Guvernul Grindeanu, care a încercat astfel să dezincrimineze anumite fapte de corupţie. Precizare importantă: la sugestia jandarmilor, şampania s-a deschis doar după terminarea protestului din faţa Prefecturii Alba.
 
 
*Marţi, 21 februarie 2017, consecinţele ordonanţei 13 au fost anihilate de votul parlamentarilor. Ordonaţa 13 a fost respinsă, iar Ordonanţa a 14 (care abrogă ordonanţa 13) a fost votată !
 

CITEŞTE şi:
 
 

Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13 Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13 Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13 Protestatarii din Alba Iulia au sarbatorit cu sampanie abrogarea ordonantei 13
Taguri: protestatarii, au sarbatorit, sampanie, abrogarea ordonantei 13, coruptie, mortii, noatea ca hotii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>