#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Albaiulienii sunt chemati din nou in strada

Albaiulienii sunt chemati din nou in strada

Revista nr. 382 | 25-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Continuă protestele anti-corupţie de la Alba Iulia. Duminică, 26 februarie 2017, albaiulienii sunt chemaţi la ora 18.00 în faţa Prefecturii.


La Alba Iulia protestele au început pe 20 februarie 2017, când Iohannis atrăsese atenţia că Guvernul Grindeanu intenţionează să dea legi prin care să fie dezincriminate anumite fapte de corupţie...

În invitaţia pentru albaiulieni de pe facebook se spune că:

„Luna aceasta ne-a aratat ca lupul isi schimba parul da naravul ba.. au dat inapoi, au pus OUG14 si l-au demis pe Iordache, dar au continuat cu lucrurile scandaloase.. printre ele:

1) Au fost chemati la politie cei care au facut proiectie laser
2) Au fost luati in vizor si chemati la politie cei care au filmat si fotografiat protestele
3) Unii din cei care lucreaza la stat au fost amenintati de superiorii lor ca nu ar trebui sa mai iasa la proteste
4) Protectia copilului a inceput sa se ia de parintii care s-au fotografiat cu copiii la proteste..de parca nu ar fi destui copii sarmani care fac frigul si daca nu fura sau cersesc ajung sa moara de foame.
5) Si-au activat postacii incercand sa denatureze mesajul protestelor
6) Au generat artificial proteste paralele ca sa imparta focusul media.. unii dintre bietii oameni de la acele proteste au fost adusi si nici nu stiu exact pentru ce protesteaza
7) Nu mai vorbim de sursele media clientelare
8) Joi senatul a votat o initiativa care vizeaza eliminarea gratuitatii transportului pe CFR pentru studenti, aceasta masura fiind luata probabil in contextul in care au fost multi studenti la protestele din Bucuresti in zilele de Duminica

Si ce sa vezi..

Au continuat sa lucreze in parlament si senat pentru diminuarea luptei anti-coruptie.. propunand mai departe modificari la legi si amendamente ca sa ii avantajeze pe corupti.. iar saga ordonantelor inca nu s-a incheiat. OUG 14 a fost atacata in instanta de o persoana cu multiple condamnari, iar in conditiile in care OUG 14 are un articol neconstitutional tot ce trebuie sa faca ei este sa traga de timp spunand ca vor face modificarile necesare.

Ne-am saturat de ei.. si ii vrem plecati..

Pe Grindeanu pentru ca a subscris la aberatia morala care este OUG 13
Pe Dragnea ca a fost cel care a impins din spate OUG 13
Pe Tariceanu pentru nesimtirile lui continue si arogantele care nu isi au locul la nici un nivel, cu atat mai putin intr-o institutie care trebuie sa ne reprezinte si sa dialogheze cu noi

Nu uitati sa scrieti la Senatorul care va reprezinta si sa il intrebati ce se mai intampla cu OUG 13 si 14 si cum intentioneze sa voteze in legatura cu aceste doua ordonante.

Pe Avocatul Poporului si pe CNA pentru letargia de care dau dovada in a sanctiona adevaratele derapaje..
Duminica e ziua noastra.. duminica iesim toti ca sa le dam un mesaj puternic ca trebuie sa plece.. si sa le aratam ca ramanem uniti si motivati de fiecare greseala sau nesimtire pe care o mai pun la cale”.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: albaiulienii sunt chemati, in strada, ordonanta, coruptie, Sorin Grindeanu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>