#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Florin Roman spune ca PSD sprijina Centenarul Unirii doar prin povesti

Florin Roman spune ca PSD sprijina Centenarul Unirii doar prin povesti

Revista nr. 381 | 15-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PNL Florin Roman nu ratează nici o ocazie de a critica deciziile Guvernului PSD-ALDE. Dezinteresul Guvernului Grindeanu pentru Centenarul Unirii nu putea rămâne fără răspuns din partea lui Roman, cel mai vocal parlamentar din judeţul Alba. Centenarul Unirii va avea loc anul viitor, pe parcursul întregului an, dar deocamdată nu sunt semnale privind implicarea, susţinerea manifestărilor de la Alba Iulia de către Guvernul României...


Comunicat Florin Roman - 14 februarie 2017

„Centenarul Unirii trebuie să fie un obiectiv asumat de toți politicienii români și sprijinit în egală măsură de toate partidele. Din păcate, PSD susține doar prin vorbe acest obiectiv, ignorând cu desăvârșire organizarea unor evenimente pe măsura momentului istoric care marchează 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Cu ocazia dezbaterilor la bugetul de stat pe 2017, am atras atenția, de la tribuna Parlamentului, asupra faptului că guvernul Grindeanu nu a găsit niciun leu în visteria țării pentru a pregăti Centenarul Unirii de anul viitor.

Reprezentanții PSD și ALDE sunt patrioți doar în declarații, dar când vine vorba să treacă de la vorbe la fapte, nu-i mai pătrunde așa puternic fiorul național.

După ce am atras atenția public asupra lipsei fondurilor pentru organizarea evenimentelor destinate Centenarului Unirii, reprezentanții guvernului Grindeanu m-au invitat la o dezbatere în vederea structurării „componentei educative și de cercetare a programului național de regătire a Centenarului”.

Astfel de dezbateri vor avea loc în toate centrele universitare regionale și probabil că anul acesta guvernul nu va bifa pentru Centenarul Unirii decât discuții și întâlniri de acest gen, finalizate desigur cu un raport consistent.

Solicit guvernului Grindeanu, care organizează aceste evenimente prin intermediul Departamentului Centenar, să organizeze mai puține dezbateri și să aloce fonduri nu doar pentru discuții și rapoarte, ci și pentru evenimentele care trebuie să marcheze acest moment special al istoriei noastre. Mai multe fapte, mai puține vorbe !”.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Florin Roman, PSD sprijina centenarul unirii doar, povesti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>