#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Protestele anti-coruptie, anti-morti, anti-Dragnea nu se opresc la Alba Iulia

Protestele anti-coruptie, anti-morti, anti-Dragnea nu se opresc la Alba Iulia

Revista nr. 380 | 12-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Aproximativ 400 de persoane au ieşit în stradă la Alba Iulia la 13 zile de la publicarea în miez de noapte a Ordonanţei 13 care dezincrimina anumite fapte de corupţie. Ca exemplu, un prejudiciu produs de un politician (parlamentar, ministru, primar, consilier local, judeţean) de până în 200.000 de lei (peste 44.000 de euro) nu mai era considerat INFRACŢIUNE.


Ordonanţa cu pricina a fost abrogată la presiunea străzii, ministrul (Florin Iordache de la Justiţie) care a emis-o a plecat din Guvern, dar acum oamenii din stradă vor mai mult: vor demisia Guvernului Grindeanu şi înlocuirea cu un alt guvern... tot PSD.

S-a scandat:
PSD, ciuma roşie
România, Trezeşte-te
Alba Iulia, Trezeşte-te
Noaptea, ca hoţii
Toate partidele, aceeaşi mizerie
Jos cu Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu !

De asemenea s-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu (preşedintele Senatului), Liviu Dragnea (preşedintele Camerei Deputaţilor) şi Sorin Grindeanu (prim-ministru).

Un lucru care merită subliniat: unul din organizatorii mitingului a solicitat la final ca cei care susţin anumite partide să nu mai participe la protest, pentru că protestul de la Alba Iulia nu are culoare politică şi reuneşte oameni nemulţumiţi, neafiliaţi politic !

Şi de această dată a fost multă lume bună la miting: mulţi artişti plastici, medici, sportivi, istorici, inclusiv directorul muzeului albaiulian.
 
De la protest nu au lipsit nici câţiva câţei, care nu au primit 30 de lei, aşa cum afirma marea „jurnalistă” Corina Dragotescu.

Mitingul s-a terminat după 3 ore cu Hora Unirii în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Totul a decurs civilizat, cu sprijinul Jandarmeriei Alba

Protestul de la Alba Iulia va continua duminica viitoare, 19 februarie 2017.
 
 
* Vineri, 10 februarie 2017, PSD şi ALDE au organizat la Alba Iulia, în faţa Prefecturii, un miting anti-Iohannis. Au fost prezenţi 400-500 de oameni aduşi de primarii PSD din judeţ... 
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: protestele anti-coruptie, Calin Popescu Tariceanu, ordonanta, coruptie, infractiune, judetul Alba, noaptea ca hotii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>