#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Premierul Grindeanu va abroga ordonanta care dezincrimineaza fapte de coruptie

Premierul Grindeanu va abroga ordonanta care dezincrimineaza fapte de coruptie

Revista nr. 379 | 04-02-2017 | Alexandru Mitchievici


După 5 zile de proteste, PSD-ul s-a decis, nu mai face contra-manifestaţii. În schimb va abroga ordonanţele de amnistie emise în 31 ianuarie 2017.


 
Dragnea l-a trimis pe Grindeanu să anunţe recunoaşterea înfrângerii în faţa străzii şi retragerea ordonanţei de amnistie a faptelor de corupţie.
 
„Mâine vom face o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea ordonanţei. Folosesc termenul abrogare pentru că aşa este... Am văzut dezbaterile, inclusiv din acest punct de vedere, e termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală - abrogare, prorogare - ca să nu intre în vigoare, ca să fiu cât se poate de clar”, a anunţat premierul Grindeanu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

„Nu vreau şi nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva”, a mai spus premierul în conferinţa de presă de sâmbătă, 4 februarie 2017, ţinută la ora 20.30.
 
Grindeanu afirmă că este deschis spre alte opinii, idei, deşi e cam târziu: „Am auzit în aceste zile multe opinii, i-am auzit pe colegii din coaliţia de guvernare, pe cei din opoziţie, am auzit oameni simpli, am auzit vocea străzii”.
 
 
*Şedinţa de urgenţă a Guvernului Grindeanu pentru abrogarea ordonanţei care dezincrimina anumite fapte de corupţie va avea loc duminică, 5 februarie 2017, la ora 14.00 !
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: premierul Sorin Grindeanu, voi abroga, ordonanta care dezincrimineaza, coruptie, gratiere

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>