#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti

Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti

Revista nr. 379 | 01-02-2017 | Alexandru Mitchievici


1 februarie 2017, Alba Iulia. Este fără doar şi poate cel mai mare protest public din Alba Iulia în ultimii 10-15 ani. Aproximativ 5.000 de oameni au participat la un protest paşnic împotriva ordonanţelor prin care Guvernul PSD-ALDE vrea să-i scape pe politicienii corupţi.


Nemulţumiţi oamenii au ieşit în stradă văzând ordonanţele emise de guvern în timpul nopţii de 31 ianuarie spre 1 februarie 2017. Nu e vorba de nici o super-mobilizare pe reţelele sociale, cum aberează unii prin presă.... pur şi simplu a fost o nemulţumire ajunsă la un punct culminant după manevre dubioase în miez de noapte ale Guvernului PSD-ALDE.
 
În primul rând al demonstranţilor l-am văzut şi pe Mihai Babiţchi, cel care conducea protestul albaiulienilor din 21-22 decembrie 1989 !

Mai bine de 5 ore albaiulienii au protestat la Prefectura Alba, pe bulevardele oraşului, au urcat pe Calea Moţilor în cartierul Cetate, până la Monumentul Eroilor de pe B-dul Transilvania, revenind la final pe acelaşi traseu la Prefectură... care, apropos, este condusă de o membră a vechiului PDL !

Printre participanţi am văzut şi câţiva liberali (inclusiv Gabriel Pleşa, viceprimar al oraşului Alba Iulia), dar cei mai mulţi au fost oameni simpli, neafiliaţi politici. Pe câţiva îi cunosc personal. Oamenii s-au săturat efectiv de hoţia legislativă a PSD din miez de noapte.

Câteva străgări de la mitingul albaiulian:

DNA, să vină să vă ia
PSD, ciuma roşie
Noaptea, ca hoţii
Dragnea de eşti fricos, nu lua săpunul de pe jos
Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta !

La finalul marşului prin oraş, demonstranţii au cântat Deşteaptă-te, române. În faţa Prefecturii Alba.
 
La Bucureşti s-au strâns, spun unii comentatori la TV, 135.000 de oameni. Marele miting de la Bucureşti a fost oprit de violenţele produse de „nişte băieţi” aduşi în centrul capitalei de cineva interesat... Au fost proteste în 46 de oraşe, după cum spune TVR 1.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 

Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti Mii de albaiulieni in strada impotriva ordonantelor care ii salveaza pe politicienii corupti
Taguri: mii de albaiulieni, strada, ordonante, politicienii corupti, amnistie, gratiere, Gabriel Plesa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>