#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Kronospan Sebes a inceput foarte bine noul an, cu mai multa poluare

Kronospan Sebes a inceput foarte bine noul an, cu mai multa poluare

Revista nr. 379 | 30-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Sebeşenii o duc din ce în ce mai bine, cel puţin în ceea ce priveşte calitatea proastă a aerului. Formaldehidă, poluare, cancer, acesta este lanţul trofic al aerului nerespirabil de la Sebeş.


„Nici o masă fără poluare”, ca să parafrazăm un slogan de pe vremea lui Ceauşescu. Dimineaţa, la prânz şi seara, locuitorii din vechiul burg săsesc au parte de poluare pe pâine.
 
Mai multe poze de la staţia de monitorizare a calităţii aerului din Sebeş arată nivelul calităţii aerului în luna ianuarie: RĂU !

Am solicitat APM Alba o situaţie privind calitatea aerului în Sebeş pe ianuarie 2017 şi dacă au fost date ceva amenzi pentru poluarea produsă de SC Kronospan Sebeş SA. Răspunsul APM Alba va veni poate peste o lună, poate... Că „specialiştii” de la APM nu se grăbesc când trebuie să dea explicaţii !

În schimb, am văzut mărinimia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba care pe 9 ianuarie 2017 (în ziua în care expira vechea autorizaţie integrată de mediu) s-a grăbit să ofere o nouă autorizaţie integrată de mediu pentru poluatorul din Sebeş. În aceeaşi zi, târziu, a fost postată pe site-ul APM Alba textul noii autorizaţii...
 
Autorizaţia integrată de mediu, care mai corect poate fi numită autorizaţia integrată de poluare a APM Alba este valabilă 10 ani de zile, până pe ... 9 ianuarie 2027 !
 

Foto: 22 ianuarie 2017 (autor: Codruţa Nicoleta Rahovean)
 

CITEŞTE şi:
 
 
 

Kronospan Sebes a inceput foarte bine noul an, cu mai multa poluare
Taguri: Kronospan Sebes, mai multa poluare, agentia, protectia mediului, autorizatia integrata de mediu, formaldehida

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>