#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Continua protestele anti-coruptie la Alba Iulia

Continua protestele anti-coruptie la Alba Iulia

Revista nr. 379 | 03-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Joi, 2 februarie 2017, a treia noapte de proteste la Alba Iulia după ce Guvernul PSD-ALDE au emis ordonantele care dezincriminează sau desfiinţează anumite fapte de corupţie (inclusiv abuzul în serviciu).


Oamenii au plecat de la Prefectura Alba, au urcat pe Calea Moţilor până la Stadion, au luat-o pe B-dul Revoluţiei, Strada Cloşca, de la Hotelul Cetate, pe lângă M-uri (pe B-dul Încoronării), strada Vasile Goldiş, din nou pe B-dul Revoluţiei, coborând în Oraşul de Jos pe Calea Moţilor, revenind la Prefectură pe B-dul Ferdninand I.

Probabil au fost peste 5.000 de persoane, unii spun că au fost mai mulţi decât în noaptea precedentă. Am văzut multă lume bună, doctori, profesori, arheologi, istorici, artişti plastici, sportivi de calibru (Ana Rodean) ş.a.m.d. L-am văzut şi pe Gabriel Pleşa, viceprimar al oraşului Alba Iulia...
 
 

Ca o notă negativă: l-am văzut pe Cornel Sandu, unul din pedeliştii care stă în Consiliul Local de prea mulţi ani de zile. La câte mizerii au fost făcute în cei 10 ani ai regimului Băsescu, prezenţa pedeliştilor la mitingurile anti-corupţie, anti-amnistie este insultătoare !

Albaiulienii se vor întâlni din nou vineri, 3 februarie 2017, de la ora 18.00, la Prefectura Alba...

De la emiterea ordonanţelor care îi salvează pe corupţi au fost proteste în peste 70 de oraşe din România şi în alte zeci de localităţi din lume unde sunt comunităţi româneşti.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: protestele anti-coruptie, Alba Iulia, in fiecare seara, amnistie, gratiere, calea motilor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>