#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Protest la Alba Iulia dupa emiterea ordonantelor care amnistiaza anumite fapte de coruptie

Protest la Alba Iulia dupa emiterea ordonantelor care amnistiaza anumite fapte de coruptie

Revista nr. 379 | 01-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Miercuri, 1 februarie 2017, ora 18.00, albaiulienii sunt invitaţi să participe la un miting de protest faţă de ordonanţele emise de Guvernul Grindeanu prin care majoritatea PSD-ALDE doreşte să-i salveze pe politicienii corupţi.


În seara de 31 ianuarie 2017, după ora 22.00, Guvernul Grindeanu a emis două ordonanţe menite să vină în ajutorul politicienilor corupţi:

1.o ordonanţă de urgenţă privind amnistia unor fapte de corupţie: ordonanţa prevede eliminarea unor pedepse pentru fapte de corupţie (de ex: prejudiciul de 200.000 de lei nu mai este considerat infracţiune) şi reducerea altor pedepse date pentru fapte de corupţie.

2.o ordonanţă care îngreunează anchetarea faptelor de coruţie de către DNA (limitarea la 6 luni a denunţului privind faptele de corupţie, dezincriminarea abuzului în serviciu etc).
 
Cele două ordonanţe au fost publicate în Monitorul Oficial după ora 1.00 în noaptea dinspre 31 ianuarie spre 1 februarie...

Graţierea - despre care premierul Grindeanu spunea că este o prioritate pentru reducerea aglomeraţiei din penitenciare - a fost fosrmulată într-o lege care a fost trimisă Parlamentului pentru... dezbatere.
 
 
*Dacă amnistia şi graţierea vor funcţiona aşa cum doreşte Guvernul PSD-ALDE, o serie de politicieni vor scăpa de închisoare sau de dosarele de corupţie: Liviu Dragnea, Elena Udrea, Eba, Ioana Băsescu, Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Sebastian Ghiţă, Dan Şova, Victor Ponta, Gabi Oprea, Gheorghe Ştefan Pinalti etc etc

**Protestul începe la ora 18.00 în faţa Prefecturii Alba. Ideal ar fi ca la protest să nu participe băsiştii şi pedeliştii care timp de 10 ani şi-au bătut joc de ţara asta !
 

Foto: Alba Iulia, 20 ianuarie 2017
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: proteste, Alba Iulia, emiterea ordonante, amnistie, fapte de coruptie, gratiere, pedelistii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>