#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Liviu Dragnea vede mineriade, conduse de Iohannis

Liviu Dragnea vede mineriade, conduse de Iohannis

Revista nr. 377 | 22-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Venit din ţara tuturor posibilităţilor pe Liviu Dragnea l-a luat gura pe dinainte. Dragnea vorbeşte de funie (mineriadă) în casa lui Nea Nelu.

 
Supărat din cauza mitingului cu 30.000 de protestatari la Bucureşti, care contestă proiectul de lege privind amnistia şi graţierea, preşedintele PSD Liviu Dragnea scrie pe facebook:

„M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.
 
 
 
 
Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din fața sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare și de suportul popular.

Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.

Vreau ca programul de guvernare să fie pus în practică în totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața românilor are nevoie de bunăstare și siguranță”.
 

*Antena 3 spune că e război politic în stradă, sau „Incendiul nu a reuşit, lovitura de stat continuă”.
România TV spune că au fost plătiţi protestatarii să iasă în stradă: 50 lei pentru un om, 30 pentru un câine...
 
 
Foto: Liviu Dragnea la Cugir, 24 mai 2016
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: gratiere, amnistie, Liviu Dragnea, mineriade, conduse, presedintele Klaus Iohannis

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>