#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Trei oameni sanctionati in cadrul actiunii Scutul Padurii

Trei oameni sanctionati in cadrul actiunii Scutul Padurii

Revista nr. 377 | 19-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Campania Scutul Pădurii continuă în judeţul Alba...


Miercuri, 18 ianuarie 2017, poliţiştii din Cîlnic au organizat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de material lemnos.

În locul numit „Pietriş”, situat pe raza localităţii Cîlnic, oamenii legii au fost depistat doi bărbaţi, de 56 şi 31 de ani, primul din Apoldul de Sus, judeţul Sibiu, iar cel de-al doilea din comuna Câlnic, în timp ce tăiau fără autorizaţie arbori de pe un teren aparţinând Primăriei Cîlnic.

Cei doi s-au ales cu dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „tăiere, fără drept, de arbori”.
 
 
La Blaj...

În aceeaşi zi poliţiştii de ordine publică din Blaj au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce transporta, cu o căruţă, material lemnos, pentru care nu deţinea documente legale.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1, lit. a din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

De asemenea oamenii legii au indisponibilizat, în vederea confiscării, atelajului hipo cu care s-a efectuat transportul ilegal.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte faptul că prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 51 din 14 septembrie 2016, a fost modificată şi completată Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Potrivit noilor reglementări, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, bunurilor destinate, folosite sau rezultate din săvârşirea contravenţiei silvice, sunt indisponibilizate în vederea confiscării.

 
NOTĂ !!! Prinderea oricărui tăietor de lemne e binevenită, dar aşteptăm peştii cei mari (Kronospan, Holzindustrie Schweighofer etc), ne-am cam săturat de guvizi...
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: trei oameni, sanctionati, actiunea Scutul Padurii, taiere, defrisare, Calnic

Ratari

Criticisme (1)

topor
19-01-2017
Au prins taietorii de lemne! Infractoriiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>