#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Nicoleta Cosarca are la CV un curs de perfectionare la Academia Nationala de Informatii a SRI-ului

Nicoleta Cosarca are la CV un curs de perfectionare la Academia Nationala de Informatii a SRI-ului

Revista nr. 377 | 18-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Este un singur candidat pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Este vorba de Nicoleta Coşarcă, de profesie economist.


Cum CV-ul doamnei Coşarcă nu se găseşte pe site-ul Spitalului Judeţean, i-am rugat pe cei de la Consiliul Judeţean Alba să ne ofere acest act. Cu promtitudine, cei de la CJ Alba ne-au pus la dispoziţie CV-ul doamnei manager.

Născută la 24 septembrie 1957, Nicoleta Coşarcă lucrează la Spitalul Judeţean din 1994, iar din februarie 2011 este managerul instituţiei.

Foarte interesant, în anul 2013 Nicoleta Coşarcă a urmat un scurt curs la Academia Naţională de Informaţii a SRI-ului. Fără doar şi poate are o origine socială... sănătoasă!

Pe site-ul SRI scrie că: „Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” este instituţia de învăţământ superior din Serviciul Român de Informaţii care pregăteşte ofiţeri operativi, ofiţeri analişti şi experţi în domeniul informaţiilor de securitate.
Academia funcţionează în cadrul SRI, îmbinând educaţia academică, disciplina militară şi pregătirea practică, prin programe de studii de licenţă, master, doctorat, precum şi cursuri de formare şi dezvoltare profesională continuă”.

În ultimii ani numeroşi politicieni şi conducători din administraţie s-au „specializat” la Academia Naţională de Informaţii a SRI-ului sau la Colegiul Naţional de Apărare (condus cândva de generalul izmenelor Gabriel Oprea).

Concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia (un test grilă) va avea loc vineri, 20 ianuarie 2017, ora 11.00, la sala de şedinţe a Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului (Alba Iulia, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 68).

Vom urmări concursul, să vedem dacă doamna Coşarcă va câştiga al doilea mandat de manager-director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia....
 
 
CITEŞTE şi:
 

Nicoleta Cosarca are la CV un curs de perfectionare la Academia Nationala de Informatii a SRI-ului Nicoleta Cosarca are la CV un curs de perfectionare la Academia Nationala de Informatii a SRI-ului Nicoleta Cosarca are la CV un curs de perfectionare la Academia Nationala de Informatii a SRI-ului
Taguri: Nicoleta Cosarca, CV, curs de perfectionare, Academia Nationala de Informatii a SRI-ului

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>