#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Presedintele PSD Alba va doreste... A Ciugud Day

Presedintele PSD Alba va doreste... A Ciugud Day

Revista nr. 376 | 14-01-2017 | Alexandru Mitchievici


Încurcate sunt căile PSD-ului !


PSD Alba l-a demis pe Gheorghe Damian, cel mai bun primar social-democrat din Alba, care câştigă la fiecare alegere cu peste 80 la sută, care a făcut din Ciugud cea mai frumoasă comună din judeţ...

Nu înţeleg, nu pot să înţeleg. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 PSD Alba a fost la câteva voturi să bată PNL şi PDL laolaltă în judeţul Alba. PSD a câştigat în 9 din cele 11 oraşe ale judeţului (inclusiv la Alba Iulia)... dar cu toate astea execuţiile sunt în PSD, deşi trebuiau să fie în Marele PDL.

E ca şi cum ai câştiga o super cursă hipică şi după victorie îţi împuşti calul câştigător, pentru că ai pe margine pregătită o mârţoagă.
 
Pe contul de facebook al PSD Alba scrie sec (13 ianuarie 2017 şi vineri):

„Astăzi, 13.01.2017 a avut loc sedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, iar în urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016 cât şi a rezultatelor obţinute de Organizaţia Judeţeană s-au luat următoarele decizii:
Excluderea din partid a domnului Gheorghe Damian vicepreşedinte PSD Alba şi a domnului Ioan Florea,consilier judeţean PSD”.
 
Aşteptăm explicaţii, lămuriri, câteva cuvinte... şi de la Damian şi de la conducerea PSD Alba !

PSD Alba trebuie înnoit şi înnoirea nu poate fi făcut decât prin nume noi, aşa cum sunt Gheorghe Damian şi Daniel Breaz (cei doi sunt cunoscuţi, dar nu au fost în prim planul vieţii politice).

Născut la 7 octombrie 1967 la Daia Română, Gheorghe Damian conduce din anul 2000 cea mai modernă comună din judeţul Alba, dar care spre bucuria locuitorilor nu şi-a pierdut farmecul rural. Primarul Damian a reuşit să atragă 16 milioane de euro, fonduri europene...

E trist, e penibil: mă gândesc cum stau pedeliştii albaiulieni şi nu mai pot de râs văzând ce se întâmplă acum în PSD Alba !
 
E ca şi cum cineva subminează PSD Alba ca nu cumva să scape Alba Iulia de mafia pedelistă care de 20 de ani controlează oraşul şi o mare parte a judeţului !

L-au demis pe primarul Damian! Urmează senatorul Breaz ? PSD Alba vă urează... A Ciugood Day !
 
 
*Gheorghe Damian are 50 de ani neîmpliniţi şi conduce primăria Ciugud din anul 2000. Multă lume spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă Damian ar candida la Alba Iulia ar fi în stare să-l „bată” pe Mircea Hava, primar în funcţie din 1996 !
**Ioan Florea a fost acuzat şi după înfrângerea de la alegerile locale din 2016 că ar fi unul din vinovaţii pentru pierderea alegerilor. Ioan Florea era bănuit atunci de anumite înţelegeri în CJ Alba cu Marele PDL.
***Daniel Breaz este rectorul Universităţii Alba Iulia. Toată lumea ştie de prietenia sa cu primarul PDL Mircea Hava, baronul care conduce oraşul Alba Iulia din 1996. Din 11 decembrie 2016 Daniel Breaz este senator PSD de Alba !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: presedintele PSD Alba, va doreste, a Ciugud Day, Ioan Dirzu, Daniel Breaz, Radu Tuhut

Ratari

Criticisme (5)

buzaianu neculai
14-01-2017
nu mor caii......cand vor cainii
Raspunde
Dada
15-01-2017
Cred că am mai spus că marea politică este, cel puțin pentru mine, prea departe, prea murdară și nici foarte ajutătoare. Prefer, pragmatic, să fiu atent la politica mică, locală, cea care mă afectează direct, ca cetățean. Motiv pentru care am oscilat în ultima vreme inclusiv dacă să particip la vot sau nu, dilemă născută încă de pe vremea când concuram la prezență cu strămoșii Teleormanului. Revenind pe plaiurile autohtone din imediata vecinătate, trebuie spus că deși PNL a pus culoarea albastră pe județ, scorul real a fost buză-n buză, diferența dintre liberali și pesedaci fiind de câteva zeci de voturi. Multe dintre voturile socialiștilor au venit din câteva comune cu primari PSD buni gospodari. Da, știu că e pleonasm politic, dacă așezăm statistic treaba asta peste harta României, dar dacă așa este, așa zicem. Aceste comune au asfalt cum n-au în alte parte orășele cu pretenții, wi-fi moka, iluminat stradal de la eoliana proprie, utilaje de deszăpezire proprii - tăind astfel macaroana firmelor de casă și profil bugetofag. Toate făcute prin istețe accesări de fonduri europene. Și unde e popa, acolo e și biserica zice o vorbă. dacă primarul ales, reales și răsales este pesedist, suflarea localităților o mers pe mâna lui la votare. Numai că politica nu e chiar așa lesnicioasă. Mai marele pesedac județean, cătrănit de ciomăgeala electorală primită și mai ales de ratarea la mustață a unei deputății, și-a arătat dârzenia și mușchiulețul file cum credeți? Excluzând din partid taman unul dintre pilonii județeni ai zisului partid. Asta după ce, când erau calde numărătorile la votare a sărit ca proasta-n horă, declarând că se apucă de demiterea lui Iohannis. O trebuit ca Dragnea să-l smotocească scurt, ca de la leu la pisoi, cu privire la lungimea nasului și a plapumei. Acum, înviați ca prin farmec, Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba trage o hotărâre epocală și dă afară câțiva oameni de bază, respectiv dintre cei care au adus voturile cele mai consistente ale partidului. Inclusiv singurul senator de Alba din partea PSD, uitând probabil că omului, de bună calitate de altfel, nu-i pot decât giugiuli bărzoiul,, statutul de senator ferindu-l de măruntele jonglerii interne ale PSD. Ba, mai mult, ar putea cu destule șanse să râvnească la scaunul suprem al filialei. Altfel spus, asistăm la un sepukku politic al PSD local. Semn că legenda e cel puțin parțial adevărată. Competența nu e un criteriu suficient și nici măcar interesant pentru partid. Acum așteptăm parafele și contra-ofensiva liberală. Că dacă și acum scapă tramvaiul, ceva e putred în Danemarca.
Raspunde
Max
16-01-2017
Ba, au si astia 2-3 oameni mai prezentabili, cu care poti iesi in fata, si ii arunca pe usa afara. Vai de mama voastra !
Raspunde
Zuzu
16-01-2017
Le Parti c'est moi !
Raspunde
Florea
18-01-2017
Dirzu Hava = lovele
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>