#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Primarul Mircea Hava, profund deranjat de postarile cu drumurile inzapezite din Alba Iulia

Primarul Mircea Hava, profund deranjat de postarile cu drumurile inzapezite din Alba Iulia

Revista nr. 376 | 09-01-2017 | Alexandru Mitchievici


8 ianuarie 2017, după 2 zile de ninsoare la Alba Iulia... s-a iscat un mic dar simpatic scandal meteo-edilitar.


Ofticat peste măsură, primarul Mircea Hava a răspuns (evident pe facebook) cârcotaşilor care au criticat în ultimele 2 zile muuult prea lentul proces de deszăpezire din municipiul Alba Iulia.

Pe 6 ianuarie 2017, la solicitarea lui Mircea Hava în Consiliul local Alba Iulia era votată majorarea tarifelor de salubritate, deszăpezire şi combaterea poleiului... servicii publice asigurate de firma Polaris M. Holding.
 
 
 

Supărat de pozele cu străzile pline de zăpadă apărute pe reţelele sociale, primarul Mircea Hava a postat pe facebook: „Vreau sa le amintesc celor care suiera si dezinformeaza, incapabili sa evalueze din spatele tastelor la ce cote lucreaza natura, ca, pentru Mircea Hava, Alba Iulia e acasa. Si fac din asta o meserie cu norma intreaga.
In general, ma feresc sa transform aceasta pagina intr-un avizier sau un panou urias in care Hava isi infige „realizarile”. Nici nu vreau sa-i infrunt in aceasta postare pe cei care sunt pe deplin justificati sa-si exprime nemultumirea fata de situatiile neplacute in care ne-a adus iarna. Nu-i vorba ca nu se poate mai mult, mai bine. Va ofer imaginile astea pentru a avea certitudinea ca nu se sta degeaba in Alba Iulia. E adevarat, aproape la fiecare tura de oras constatam ca e deseori in zadar. Ca si cum am lua dintr-o parte si am pune in alta. In principal din cauza vantului. De aici, la a creste intentionat distanta dintre interpretari caraghioase si realitate, e si pura rautate.
Pe cei care au ceva cu adevarat de semnalat, ii astept aici, indiferent de ora. Desi va recomand sa nu pierdeti mult timp pe facebook, pentru ca dimineata toti vom putea circula”.

Urmat la scurt timp de o altă postare: „Sigur, exista si un protocol a etapelor de abordare. Pana la 2 cm, poate actiona sarea cu clorura de magneziu, peste acest strat nu mai are eficienta aceasta combinatie. Drept urmare, in prezent se lucreaza cu plugurile in baterie de cate doua utilaje, pentru indepartarea zapezii. Abia dupa putem reveni la material antiderapant. Altfel, la aceasta temperatura e absolut inutil. Precizez ca un traseu complet se parcurge intr-o ora jumatate/doua, in functie de trafic. Planuim ca in aceasta noapte sa ne ocupam intens de zonele aflate in apropierea scolilor. Tot rulajul asta aduce si timp mort, iar daca ninge sau viscoleste o iei de la capat.
E de asteptat sa ne insoteasca deminitatea administrativa a tuturor. Mai exact, o lopata si putina sare avem mai toti cu iesire la strada in dotare”.

Şi pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte vă prezentăm câteva fotografii făcute duminică, 8 ianuarie 2017, de consilierul judeţean Daniel Zdrânc. Imaginea nu minte, vorba aia !
 
 
CITEŞTE şi:
 

Primarul Mircea Hava, profund deranjat de postarile cu drumurile inzapezite din Alba Iulia Primarul Mircea Hava, profund deranjat de postarile cu drumurile inzapezite din Alba Iulia Primarul Mircea Hava, profund deranjat de postarile cu drumurile inzapezite din Alba Iulia
Taguri: primarul Mircea Hava, suparat de postarile, drumurile inzapezite, Alba Iulia, Daniel Zdranc, zapada

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>