#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Liderul revolutionarilor din Alba Iulia si-a scos casa la vanzare

Liderul revolutionarilor din Alba Iulia si-a scos casa la vanzare

Revista nr. 374 | 25-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Are 350 mp şi costă 575.000 de euro. Este vila liderului revoluţionarilor din Alba Iulia. Casa a fost scoasă la vânzare pe Ole X.


Revoluţionarul Mihai Babiţchi s-a mutat în această casă în anul 1990.

Descrierea de pe site-ul de vânzări:

„Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare proprietate exclusivista situata in zona 0 a orasului Alba Iulia, la 2 minute de Cetatea Alba Carolina, avand un potential extraordinar spre dezvoltarea unei afaceri profitabile. Imobilul dispune 1446mp teren aferent constructiei. Casa este structurata astfel: demisol care contine 2 garaje, vestibul, camera tehnica, 2 dormitoare, 1 crama. Urmatorul nivel este un parter inalt, configurat intr-un apartament cu acces separat direct spre o terasa de 40mp, priveliste spre gradina cu pomi fructiferi. Tot la parter, avem bucatarie, baie si 4 camere cu suprafete de peste 24 mp fiecare, cu hol si acces propriu astfel creandu-se un spatiu privat pentru fiecare incapere. Casa dispune de mai multe puncte de acces. Partea de mansarda-pod, avand o structura foarte inalta, se poat amenaja 8 sau mai multe camere/dormtioare. Din mansarda exista si acces spre un balcon/terasa.

Imobilul prezinta la nivelul fatadei o arhitectura cu elemente brancovenesti, fiind inclusa in Patrimoniul National.

Toate elementele enumerate mai sus pun in valoare potentialul acestui imobil, spre dezvoltarea unei afaceri de succes, in diferite arii de activitate:turism, agrement, comercial, bussines.  

Anunturi publicate de: Cristian Imobiliare”
 
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: liderul revolutionarilor, Alba Iulia, si-a scos casa la vanzare, Mihai Babitchi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>