#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Rapita din Serai... Sevil Shhaideh

Rapita din Serai... Sevil Shhaideh

Revista nr. 373 | 21-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Gata, a fost propus noul prim-ministru. Mahomedan. Este o doamnă ajunsă la a doua tinereţe, se numeşte Servil Shhaideh şi se roagă lui Allah cel Mare, Dragnea. Mai ceva ca-n 1.001 de poveşti social-democrate teleormăneşti.


Ea a fost propusă de martorul (naşul) ei de cununie, Liviu Dragnea. La musulmani naşii se numesc... martori. Nu sunt naşi.

Primele măsuri pe care le va adopta premierul Shhaideh vor fi: legalizarea ciubucului, a peşkeşului, a ciubucului, a amantlâcului şi a cadânelor, înfiinţarea competiţiei Cântarea Romanelei, regionalizarea ţării prin paşalâcuri şi haremuri, iar ca mancare, guvernarea PSD-ALDE se va ghida după principiul „Nici o masă fără rahat”. Cei care vin la Palatul Victoriei vor fi obligaţi de protocol să facă 21 de temenele... la fiecare înfăţişare.

Noul slogan al PSD va fi „Mândru că sunt musulman”, iar primul edificiu naţional care va fi construit este Moscheea Întregirii Neamului. Burka rămâne opţională, dar obligatorie la doamnele pesediste...

În declaraţia de avere a doamnei Shhaideh scrie că are un apartament în Constanţa, nu ştiu câţi bani, dar mulţi.
 
De asemenea are 3 case în Siria, oficial. Pe această cale o anunţăm pe doamna prim-ministru că mai are decât nişte moloz împrăştiat de bombardamentele ruşilor.

Să fie într-un ceas bun ! Allah Akbar e Mare !

Mândru că sunt musulman !!!... noua strigare a poporului social-democrat.
 

Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: noua stea politica, Shhaideh, social-democrati, Liviu Dragnea, rapirea, rapita din serai

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>