#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Campanie online de prevenire a traficului de persoane in vederea exploatarii sexuale

Campanie online de prevenire a traficului de persoane in vederea exploatarii sexuale

Revista nr. 373 | 20-12-2016 | Alexandru Mitchievici


ANITP lansează campania „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?” (comunicat)


Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom) a lansat în data de 16.16.2016, campania online de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”.

Campania urmăreşte reducerea cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la cauzele şi efectele acestui fenomen infracţional.

Grupul ţintă principal este format din utilizatorii de facebook de gen masculin, grupul ţintă secundar este format din utilizatorii de facebook de gen feminin care pot deveni vicime traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, iar grupul ţintă general este reprezentat de publicul larg, utilizator de informaţie online.

Mesajul campaniei constă într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale „NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”. În cadrul campaniei va fi lansat şi concurs pentru cei mai activi utilizatori.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact: Ciprian Ghiţuleasa, telefon: 021.311.89.81, fax: 021.319.01.83, e-mail: presa.anitp@mai.gov.ro.
Website: anitp.mai.gov.ro
Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: campanie de prevenire a traficului de persoane in vederea exploatarii sexuale, nu plati pentru sex

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>