#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Tase a ramas pe din-afara...

Tase a ramas pe din-afara...

Revista nr. 372 | 14-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Alegerile parlamentare 2016. Tase, celebrul Tase, sculer matriţer la Fabrica de Biciclete Pac-Pac de la Cugir nu a mai prins un nou mandat la Parlament. Ghinion, lipsă de inspiraţie, vreme proastă, sistemul, serviciile, ceasul 13, pisica neagră... spuneţi-i cum vreţi, dar Tase nu mai pupă Parlament.


În 2014 Tase a lăsat PNL Alba pe mâinile hrăpăreţe ale pedeliştilor. Greşeală capitală, care nu se iartă !

Mult prea încrezător în forţele sale, Tase a candidat primul pe lista Babanului PNL pentru Senat în judeţul Buzău... şi ce să vezi ? A pierdut.... este judeţul în care Marele PNL are scorul cel mai mic la alegerile parlamentare de la 11 decembrie 2016.

Rămas fără coledzi, Teodor Atansiu se va întoarce la Alba Iulia, la APA-CTTA (care mot-a-mot înseamnă Academia Domnilor portocalii fără job politic), Elis Pavaje sau Fraţii Florea Grup... La Fabrica de Arme nu mai are şanse.

Unii cârcotaşi spun că lui Atanasiu i se trage de la stenogramele de la Bistriţa în care râdea de pedelişti, cei cu care PNL tocmai se unise... Alţii spun că Tase a tras prea multă vreme sforile în PNL şi i s-a terminat... ghemul.

Dincolo de toate vinile lui Teodor Atanasiu, când văd că au intrat în Parlament Roberta Anastase, Anca Boagiu şi Traian Băsescu, chiar îmi pare rău că Tase a rămas pe lângă...
 

Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
 
Stenogramele de la Bistriţa
 
Teodor Atanasiu a declarat în mai 2015 la o întâlnire cu lideri ai fostului PNL după constituirea alianţei PNL-PDL:
 
„Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Să fie foarte clar! A fost și va fi al nostru.
Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu... Îmi fac un bine dacă pleacă... Nu o sa plece, nu-s proști. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând!
Dacă faci o comparație și o să-i vedem mâine pe Alina și cu Vasile oriunde lumea e ușor să aleagă între cei doi pe cine să aleagă. Dacă întrebi ce partid s-a reformat și care nu, și te uiți la președinți, iar e ușor să-ți dai seama cine, și așa mai departe... Deci una peste alta am făcut un compromis care să ne fie favorabil nouă. Şi ne-a fost până acum. Acum e tras un pic și înapoi. De ce? Acum trebuie să îi dau ceva și PDL-ului...
Deci Blaga știe o grămadă de lucruri din campania lui Băsescu, din campania celalaltă... Îi e frică că dacă ajunge pe post, în poziție de top, ne ține foarte vulnerabili și atunci preferă să zică că da, că ba. Că nu zice nu...
Până la ora asta eu cu colegii mei am adus 15 parlamentari, iar el a adus zero. Credeţi că un om care vrea să ajungă acolo și cu influența pe care o are Blaga, nu e în stare să aducă un senator?”.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Teodor Atanasiu, Tase a ramas pe din-afara, senatorul liberal, pedelistii,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>