#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Copiii din Sebes au primit 1.700 de pachete cu dulciuri la Targul de Craciun

Copiii din Sebes au primit 1.700 de pachete cu dulciuri la Targul de Craciun

Revista nr. 372 | 18-12-2016 | Alexandru Mitchievici


Un nou eveniment dedicat copiilor în parcul din faţa Primăriei Municipiului Sebeş. Peste 2.000 de locuitori ai Sebeșului au fost prezenţi sâmbătă, 17 decembrie, la acest eveniment din cadrul Târgului de Crăciun care a început cu premierea a 17 elevi care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare, faza naţională, în anul şcolar 2015/2016.


Premierea eleviilor s-a făcut cu sprijinul societăţii Salv Metal SRL şi al organizaţiei non-guvernamentale „Ia atitudine azi”.

Însoţit de două crăciuniţe vesele, Moș Crăciun a împărţit 1.700 de pachete cu dulciuri copiilor prezenţi la eveniment.

A urmat un spectacol de colinde şi alte cântece de iarnă în care sebeşenii i-au putut asculta pe Denisa Bărbat, Alina Secăşean, Maria Filimon, Cătălin Hașa, Dorina Nariță, Formația Our Band şi trupa pop-opera Distinto.

Într-un comunicat al Primăriei Sebeş se arată: „Cu siguranță, în anii următori, Târgul de Crăciun va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș, un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului, care să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă. În cursul lunii decembrie, la iniţiativa primarului Dorin Nistor, au fost achiziționate și distribuite 7.500 de pachete cu dulciuri, din care 5.500 de pachete au fost destinate tuturor elevilor și preșcolarilor care frecventează instituțiile de învățământ din Municipiul Sebeș, 1.700 de pachete au fost dăruite de Moş Crăciun la evenimentul din 17 decembrie, restul reprezentând donaţii destinate unor asociații care susțin copii sau persoane cu nevoi speciale. Bugetul cheltuit pentru aceste pachete cu dulciuri a fost de circa 130.000 lei. Primarul Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor, transmite un mesaj de mulțumire tuturor partenerilor care ne-au fost alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre pentru prezenţa la evenimente. Avem fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti. Sărbători fericite, tuturor!”
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: Mos Craciun, 1.700 de pachete, targ de Craciun, dulciuri, copii, Sebes, Denisa Barbat

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>