#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Fugim pentru stadionul Cetate

Fugim pentru stadionul Cetate

Revista nr. 368 | 18-11-2016 | Alexandru Mitchievici


În fiecare sâmbătă, la ora 11.00, albaiulienii sunt invitaţi la un un exerciţiu sportiv-civic. Uniţi Salvăm Stadionul Cetate este o campanie publică iniţiată de Mircea Trifu, consilier local la Alba Iulia.


Stadionul Cetate are nevoie urgentă de bani pentru reparaţii serioase, inclusiv vestiare, săli de întreţinere, tribune. Absolut necesară este schimbarea pistei de alergare - actuala suprafaţă (tartan) a fost pusă în anii 80 ai sec. XX.

Cetăţenii, dar şi sportivii amatori sau profesionişti, au nevoie de acest stadion! Stadionul a fost bun doar când primarul şi-a făcut imagine publică la promovarea echipei FC Unirea în prima ligă de fotbal.

Nu avem voie să lăsăm Stadionul Cetate să se degradeze şi să aibă soarta stadionului Mecanica... pe care s-a construit în 2007 aşa zisul Mall.

În mandatele lui Hava la Alba Iulia (mult preaa multe pentru dezvoltarea unui oraş normal, citav) a fost distrus stadionul de fotbal Mecanica, stadionul de rugby Transloc, zona de agrement de la Schit a fost lăsată se se degradeze, iar Parcul Custozza a fost ras, suprafaţa parcului fiind pietruită...
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: fugim pentru stadionul cetate, Mircea Trifu, consilier local, stadionul mecanica, parcul Custozza

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>