#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru

Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru

Revista nr. 364 | 18-10-2016 | Alexandru Mitchievici


Am realizat un sondaj de opinie, nesociologic, dar logic, printre spectatorii Festivalului Internaţional de Teatru Poveşti de la Alba Iulia, ediţia a XI-a.


De departe, pe primul loc s-a clasat spectacolul Vivaldi şi anotimpurile, un spectacol realizat de coregraful Gigi Căciuleanu (un filozof al dansului) la Teatrul Naţional Tg. Mureş.

Despre acest spectacol artistul Silvan Stâncel spune: „Cu Vivaldi şi anotimpurile, Gigi Căciuleanu a adus Europa la Alba Iulia”.

Pentru locurile 2-3 se luptă 4 spectacole:

Topul festivalului:
1.Vivaldi şi Anotimpurile
2.-3. Efecte colaterale, The House, Efectul razelor gama asupra crăiţelor lunatice, Un minut de dans sau uff.

The House - spectacol danez al teatrului Sofie Krog
Efecte colaterale -un sepctacol al teatrului Nottara, în regia lui Vlad Zamfirescu
Efectul razelor gama a asupra crăiţelor lunatice - cu Oana Pellea
Un minut de dans sau uff - regia Gigi Căciuleanu.

În topul spectacolelor nu se regăseşte spectacolul „Vanilla Skype” cu marea vedetă Marcel Iureş, un semn că şi BMW-urile mai dau rateuri câteodată oricât ar fi brandul de brand.
 
 
Sursa foto: Flavius Lazăr
 
 
CITEŞTE şi:
 

Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru Vivaldi si anotimpurile lui Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol la festivalul de teatru
Taguri: Vivaldi si anotimpurile , Gigi Caciuleanu, cel mai apreciat spectacol, festivalul de teatru, povesti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>