#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Gala Tineretului din Romania 2016

Gala Tineretului din Romania 2016

Revista nr. 364 | 21-10-2016 | Alexandru Mitchievici


Gala Societăţii Civile Tinere, redenumită din acest an Gala Tineretului din România, va avea loc în data de 13 noiembrie la Timișoara, oraşul care în 2016 a avut tiltu de Capitală a Tineretului din România 2016.


Gala Tinereteului îşi propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din România. Acest eveniment este inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.

În primele două ediţii ale galei au fost premiate proiecte care au implicat tineri și comunități pentru o societate mai bună. Gala Societății Civile Tinere din 2014 a avut loc la Covasna, iar în 2015 la Cluj-Napoca.

Conceptul galei din acest an are în centru îndemnul Tinerii... ACUM!, precizează Florina Stânea, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba.

Secțiunile din acest an sunt următoarele:
1.Învățare nonformală
2.Cultură
3.Sănătate
4.Sport
5.Participarea tinerilor în comunitate
6.Voluntariat
7.Antreprenoriat
8.Muncă și angajabilitate
9.Internațional
10.Includere socială

Premii speciale se vor acorda pentru:
1.Popularitate
2.Campania #primaoară
3.Campania Fără Ură

Formularele de candidatură vor fi analizate și punctate de către un juriu specializat, în funcție de criterile de jurizare prezentate în regulamentul de față.

Data limită de înscriere a proiectelor este 23 octombrie 2016. Juriul va fi format din reprezentanţi cu expertiză în domeniul tineretului din partea unor autorități, instituții și structuri ale societății civile. Toate detaliile legate de înscrierea proiectelor în competiție pot fi consultate la secțiunea Competiția de pe site-ul www.galatineretului.ro .
 
 
Foto: Crosul Europei 2016 la Alba Iulia (organizator: ADR Centru) 
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: gala tineretului, Romania, Timisoara, DJST, Florina Stanea, concurs, sectiuni

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>