#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
In largul marii la Alba Iulia

In largul marii la Alba Iulia

Revista nr. 364 | 20-10-2016 | Alexandru Mitchievici


Al treisprezecelea sepctacol cu Skepsis din acest an. Vineri, 21 octombrie 2016, ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia (un partener de tradiţie al grupului Skepsis), compania de teatru Skepsis va găzdui spectacolul În largul mării, după Slawomir Mrozek.


Mrozek este un cunoscut dramaturg și prozator polonez, autor de povestiri satirice și de piese de teatru cu tematică filosofică, politică și psihologică.

Este vorba despre un spectacol de teatru absurd, cu caracter satiric şi accente comice în care îi putem revedea pe Răzvan Cociobea, Vasile Dîngă, Viorel Cioflică, Vinicius Moldovan, Bogdan Berar.

Dincolo de absurd şi umorul isteţ, cu skepsis, spectacolul provoacă spre o întâlnire emoţională având şi o pronunţată tentă de critică socială şi scene mai dure care pot avea un impact emoţional puternic, aşadar recomandăm participarea minorilor sub 14 ani doar cu acordul părinţilor, ne spun organizatorii spectacolului.

Biletele (10 lei - preţ întreg şi 5 lei - redus pentru elevi, studenţi şi pensionari) pot fi cumpărate la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia - fondurile obţinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Organizatorii ne mai anunţă că „spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016. Proiectul se desfăşoară în perioada ianuarie-decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect compania de teatru Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de divertisment şi teatru în aer liber şi în sală”.

Partenerii Skepsis în proiectul Stagiunea cu Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Pentru a fi la current cu activităţile şi programele cu Skepsis, puteţi accesa pagina facebook https://www.facebook.com/skepsis2002/
 
 
CITEŞTE şi:

 
Taguri: in largul marii, Alba Iulia, grupul Skepsis, Viorel Cioflica, Vasile Dinga, Razvan Cociobea, Bogdan Berar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>