#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ursul de Cehov, primul spectacol al toamnei cu Skepsis

Ursul de Cehov, primul spectacol al toamnei cu Skepsis

Revista nr. 362 | 04-10-2016 | Alexandru Mitchievici


Grupul Skepsis continuă şi în toamnă seria spectacolelor din stagiunea anului 2016.


Vineri, 7 octombrie 2016, ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se pune în scenă spectacolul „Ursul”, după Anton Pavlovici Cehov, prozator şi dramaturg rus, exponent al realismului în arta dramatică. Rafinamentul şi profunzimea cu care Cehov surprinde zbuciumul sufletesc al omului, conflictele interioare, fragilitatea fiinţei, ironii subtile adresate societăţii ruse de la sfârşitul secolului XIX şi începutul secolului XX capătă formă în sepctacolul Skepsis cu acelaşi nume: „Ursul”.

Bazată pe o intrigă simplă (conflictul dintre bărbat şi femeie) piesa o prezintă pe Tamara, o tânără văduvă, care plânge moartea soţului său şi se închide în casă pentru totdeauna, refuzând să primească vizite sau să vadă pe altcineva decât pe servitorii care o înconjoară. Într-o zi însă cineva îi bate la uşă cu bădărănie la uşă... Ce urmează vom vedea la spectacol !

Bilete:
Preţ întreg: 10 lei
Preţ redus pentru elevi, studenti şi pensionari: 5 lei.

Biletele pot fi cumpărate la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, începând de miercuri, 5 octombrie 2016 - fondurile obţinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Viorel Cioflică, cel care coordonează grupul Skepsis, ne ne aduce aminte că proiectul Stagiunea cu Skepsis 2016 se desfăşoară în perioada ianuarie-decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect compania de teatru Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de divertisment şi teatru.

Partenerii Skepsis în acest rpoiect sunt Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Detalii despre spectacolele Skepsis pe pagina facebook https://www.facebook.com/skepsis2002/ ...
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: ursul de Cehov, stagiunea, arta dramatica, vaduva, casa de cultura a studentilor, Viorel Cioflica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>