#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului de san la Alba Iulia

Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului de san la Alba Iulia

Revista nr. 361 | 29-09-2016 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 30 septembrie 2016, orele 17.00, la CLUB LOOK (UNICK BOWLING) va avea loc un eveniment dedicat marcării Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân.


Scopul acestui eveniment este de a informa, educa şi conștientiza populaţia feminină din judeţul Alba asupra importanţei prevenirii şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin, precum şi de a promova serviciile de informare şi consiliere oferite persoanelor afectate de aceste maladii. În acelaşi timp, se urmăreşte educarea populaţiei în privinţa adoptării unei atitudini nediscriminative faţă de persoanele bolnave.

Începând cu anul 2007 Asociaţia A.S. 2001 Alba Iulia oferă servicii de consiliere persoanelor afectate de această boală. De asemenea, A.S. 2001 Alba Iulia găzduiește grupul de suport „Clubul Eva”, care are porțile deschise pentru toate persoanele cu afecțiuni maligne, dar și membrilor familiilor și susținătorilor acestora.

Pentru a marca și anul acesta Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, împreună cu voluntarii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, va fi realizată o campanie de distribuire de materiale informative, ce se va derula pe parcursul a mai multe zile. Apoi vineri, 30 septembrie 2016, începând cu orele 17.00, va avea loc un spectacol cultural-artistic.
 
Ajunsă la a 10-a ediție, manifestarea de la Alba Iulia propune mai multe momente: muzică ușoară, muzică folk și de cameră, muzică ușoară și de operetă, dansuri sportive și de societate, tombolă cu premii atractive.

Specialiștii în domeniu prezenți la acest eveniment vor împărtășii din experiența lor în lupta împotriva acestei maladii.

Intrarea este liberă!
 
 
 
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: ziua mondiala, lupta impotriva cancerului de san

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>