#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar

Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar

Revista nr. 359 | 12-09-2016 | Alexandru Mitchievici


Incredibil, chiar şi baronul Mirchhausen de Alba a fost cândva copil, a fost cândva elev, s-a dus la şcoală chiar. Dar era o vreme în care şpaga era interzisă de Partidul Unic. Astăzi, fostul FSN unic (care s-a divizat în PSD şi PD), crede în capitalismul de cumetrie (capitalism sălbatic) inventat de Ion Iliescu. Aşadar FSN-ul permite, încurajează şpaga de partid şi de stat.


Iată ce scrie cineva în numele lui Mircea Hava pe facebook, cu emoticoane şi mici glumiţe de internaut. Clar că nu el a scris textul de mai jos:
 
 
 
Cineva încearcă să-l umanizeze pe baronul Hava, încearcă să-l facă să pară uman, fără de şpagă şi de prihană... Probabil pedeliştii care au pus mâna pe noul PNL.

Pseudo-hava pe fb:

„Prima zi de școală

Am apăsat la maxim pedala nostalgiei… E începutul de an școlar și, probabil, voi, cei mai tineri, sunteți fără soluții la final de vacanță. Deși nu pare, pozele pe care le vedeți sunt făcute tot în era asta, la școală. :) E drept, în alte vremuri. Când nu eram așa tehnologizați și „tabletizați”, când „step by step” era doar drumul până la școală, fără să fim conectați la toate avantajele prezentului. Dar legătura dintre elevi și dascăli era sfântă și… corectă. Se prea poate ca atunci să fi auzit mai mult despre virtuți și mai puțin despre „dă din coate, așa se răzbate”, să-mi fi fost fără înțeles vorba domoală și plină de duh a dascălului. Dar azi, mi-e clar că tot binele pe care îl poți face în viața pornește de la legătura trainică dintre elev și dascăl. Iar părinții mei (în foto) erau profesori la școala în care învățam, tata chiar director. Vă dați seama că nu a fost ușor, însă lor le datorez tot. Revenim.

Profesorilor le doresc înțelepciune și harul care-i face pe copii să iubească școala. Părinților le doresc să pună semnul egal între școală și relaxare. Pentru că ambele sunt importante. Iar vouă, celor tineri, vă doresc succes, voință și poftă de viață! Să vă bucurați de absolut tot ce vă înconjoară”.

Pozele sunt epice... sursa foto: facebook Mircea Hava, de profesie baron !
 
 
*Mircea Hava s-a născut la 26 decembrie 1956 în comuna Brusturi, judeţul Bihor, într-o familie de greco-catolici...
 

CITEŞTE şi:
 

Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar Chiar si baronul Hava a fost candva copil... scolar
Taguri: chiar si baronul Hava, candva scolar, pedelistii, dascali, vacanta, satul Brusturi

Ratari

Criticisme (1)

Fratele Florea
13-04-2017
Sunt curios cu ce se juca in copilarie: avea drujbe mici si pava cu pietricele gradina de acasa din Brusturi, judetul Bihor ?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>