#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Targul de energie verde ALEA 2016

Targul de energie verde ALEA 2016

Revista nr. 359 | 12-09-2016 | Alexandru Mitchievici


În perioada 17-18 septembrie 2016 la Alba Iulia are loc a IX-a ediție a Târgului Surse regenerabile de energie ALEA 2016 - Târg de echipamente și soluții complete.


Târgul este găzduit de complexul Alba Mall, aici urmând a fi expuse panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, sisteme electromagnetice de încălzit, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, instalații eoliene și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile. Nu a fost uitat transportul sustenabil, adică prezentarea unor maşini şi biciclete electrice.

În premieră, la această ediţie va fi expus Ecodomul - casa viitorului.
 

În cadrul târgului vor mai avea loc:

Ora de inventică - acesta se va desfășura sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 12.00. Va fi un prilej pentru elevii pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul Salonului Eco Inventica.

Tombola târgului - la aceasta pot participa toți vizitatorii. Tombola va avea loc duminică, 18 septembrie, la ora 16.00. În cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: targul, energie verde, ALEA 2016, inventica, solutii complete

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>