#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Liberalii de Alba in echipa de campanie a Marelui PNL

Liberalii de Alba in echipa de campanie a Marelui PNL

Revista nr. 359 | 13-09-2016 | Alexandru Mitchievici


Liberalii de Alba se pregătesc de alegerile parlamentare. Din echipa de campanie fac parte 3 oameni din judeţul Alba: Florin Roman, Dan Motreanu şi... Teodor Atanasiu.

 
Florin Roman scria pe 13 septembrie 2016 evident pe facebook: „Astăzi am fost numit din nou în echipa naţionala de campanie a PNL pentru alegerile parlamentare! Alături de colegi serioşi şi cu experienţă politică! În această echipă sunt şi alţi 4 ardeleni: Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Teodor Atanasiu şi Dan Motreanu. Misiunea noastră şi a celorlalţi colegi este să ducem PNL la guvernare şi să scăpăm ţara de penalii de lux Ponta şi Dragnea! Va fi greu, dar cu atât mai frumos! Sunt convins că nici un partid politic nu va obţine 50 la sută plus unu din voturi şi prin urmare viitoarea guvernare se va forma în jurul PNL. Preşedintele Johannis nu poate să numească un prim-ministru în spatele căruia se află doi penali de marcă, Dragnea şi Ponta, oricât de mult va fi albit premierul cu „Ariel”! Sper să mă înţeleagă şi colegii de la Alba Iulia şi Huedoara, e de „musai”:))!”
 
Florin Roman va deschide lista Marelui PNL Alba pentru Camera Deputaţilor.

În acest moment se dă o luptă pentru a fi pus pe lista Marelui PNL Alba: Dan Simedru, Fane Bardan, Sorin Bumb, Corneliu Olar, Gabi Pleşa...

Conform sondajelor, PNL Alba mizează pe 3 locuri de deputat şi un loc de senator. Pe plan judeţean, din urmă vin tare PSD, ALDE, PMP şi USB. Ceilalţi nu prea contează !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: albanezii, echipa de campanie, marelui PNL, Stefan Bardan, Gabriel Plesa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>