#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
In vederea alegerilor parlamentare, Prefectura Alba va avea si subprefect

In vederea alegerilor parlamentare, Prefectura Alba va avea si subprefect

Revista nr. 358 | 09-09-2016 | Alexandru Mitchievici


Prezent la Alba Iulia pentru o întâlnire cu primarii din judeţ şi autorităţile judeţene, vicepremierul Vasile Dâncu a comentat situaţia de la Prefectura Alba, unde nu există viceprefect.


Vicepremierul Vasile Dâncu: „Nu există nici un proiect pentru completarea echipei de la Prefectura Alba. Dar aveţi un prefect tânăr, competent, femeie. În ţările nordice sunt multe femei în politică şi administraţie. Cred că staţi foarte bine din acest punct de vedere. Sper să fie completată echipa cu un viceprefect (n. - în loc de subprefect) în vederea alegerilor parlamentare (n. - din decembrie 2016)”.

Maria Mihaela Albu a fost desemnată în ziua de 31 august 2016 în funcţia de prefect al judeţului Alba. Maria Mihaela Albu este soţia lui Nicolae Albu, PDL, fostul director al Poştei judeţului Alba.
 
*Maria Mihaela Albu s-a născut la 10 august 1974. Lucrează la Prefectura Alba din 23 februarie 2006 ! A fost subprefect de Alba din aprilie până în august 2016, într-o perioadă când prefect a fost Cornel Murg.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: alegerile parlamentare, prefectura Alba, Vasile Dancu, subprefect, pedelisti, PDL

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>