#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Victor Ponta sustine ca a infiintat ALDE si PRU

Victor Ponta sustine ca a infiintat ALDE si PRU

Revista nr. 357 | 01-09-2016 | Alexandru Mitchievici


Site-ul de speculaţii jurnalistice stiripesurse.ro anunţă că Victor Ponta se află în spatele Partidului Romnia Unită. Partidul extremist PRU a primit în ultimele zile peste 10 parlamentari, toţi de la PSD, la fel ca tânărul preşedinte al PRU, Bogdan Diaconu. „Bomba” anunţată pe surse este că în PRU ar urma să vină chiar fostul premier PSD Victor Ponta.


Victor Ponta declară nu ştim unde, nu ştim în ce context, dar iată... citat de stiripesurse.ro: „Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut, să facă un partid, pentru că PNL nu mai era liberal. L-am numit președintele Senatului și m-am certat cu pesediștii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: „Nu fiți hapsâni!”. Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înțelegeau cu lideri. Îl cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus. El a învățat mult, e mult mai ponderat. E o nevoie în România de un astfel de partid, naționalist, i-am zis: „Da, te ajut, îți dau idei, îți spun oameni liberi!”. Trebuie să avem un partid naţionalist în sens modern. Eu aș vrea să rămân la PSD. Cred că 99% din membri doresc să rămân. PRU poate face 10%. Nu am vorbit cu conducerea PSD dacă știe că PRU e folositor PSD. Nu am vorbit cu Liviu Dragnea, nu am avut ocazia. Eu nu fac un bine conducerii PSD, ci PSD. Conducerea se schimbă. Eu am prins multe conduceri în PSD. Când a plecat Mirel Palada s-a consultat cu mine”.

În ultimele zile la PRU au trecut Sebastian Ghiţă (patronul România TV) şi Mirel Palada (fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta), doi apropiaţi ai lui Victor Ponta. Cu toate acestea liderul PSD Liviu Dragnea spune că Ponta nu va pleca nicăieri.

Stiripesurse este un site al ziaristului Iosif Buble de la Antena 3.
 
 
*Partide aflate în siajul PSD-ului, ALDE (condus de fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu) şi PUR ar putea susţine un guvern social-democrat după alegerile parlamentare din decembrie 2016...
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Victor Ponta, ALDE si PRU, pe surse, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Diaconu. pesedisti, hapsani

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>