#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Romania, un stat mafiot... spune Traian Basescu

Romania, un stat mafiot... spune Traian Basescu

Revista nr. 352 | 30-07-2016 | Alexandru Mitchievici


Traian Băsescu şi Elena Udrea sunt prezenţe fireşti, aproape cotidiene, la România TV, postul mogulului PSD Sebastian Ghiţă. Solidaritatea dintre găştile Băsescu şi Ponta este recunoscută.


Prezent la RTV, fostul preşedinte Traian Băsescu îi acuză pe procurori că execută ordinele Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA. De acuzaţii nu scapă nici Florian Coldea, adjunctul SRI. Coldea şi Kovesi ar trebui demişi, crede Băsescu.
 
 

Invitat la RTV, Băsescu a declarat: „Azi ştiu ca procurorul Sutiman zice „să-l trimitem pe Băsescu în judecată, că a înspăimântat-o pe doamna Firea”. Totul are o limită, falsul nu poate merge la nesfârşit. Voi apăra oamenii corecţi în situaţii dificile şi voi apăra statul de drept în România. Am vrut să construiesc un stat de drept, nu unul în care doi indivizi, Kovesi şi Coldea, să spună cine să fie arestat că nu le-a cântat în strună. Nu mai pot rămâne neutru legat de câteva persoane (...). Nu voi răbda sa se transforme în stat mafiot instituţii în care am investit enorm. Când au crezut că sunt libere, au trecut la acţiuni mafiote nişte indivizi depozitari de informaţii incredibil de importante. O să-i opresc eu, indiferent care sunt costurile. S-a depăşit o limită de funcţionare a statului de drept”.
 
 
*Traian Băsescu a condus România în perioada 2000-2014. A scăpat de două referendumuri de destituire. Traian Băsescu este creatorul unui sistem de justiţie care a arestat numeroşi oameni politici. Întâmplător au fost arestaţi doar lideri PSD, PNL şi PC. Fără lideri PDL... Pedeliştii au fost iertaţi până acum de statul de drept (binomul DNA-SRI, cum îl numeşte Băsescu).
 
 
CITEŞTE şi:
 

 
 
Taguri: Romania, stat-mafiot, Traian Basescu, judecata, presedinte, Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi, coruptie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>