#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Treptat toate ideile lui Traian Basescu au inceput sa fie exprimate de PNL

Treptat toate ideile lui Traian Basescu au inceput sa fie exprimate de PNL

Revista nr. 352 | 26-07-2016 | Alexandru Mitchievici


Un parlamentar liberal foarte vocal, vizibil pe scena publică, a decis să părăsească Noul PNL care a apucat-o pe trei cărări... băsiste.


„Treptat, toate ideile lui Traian Băsescu au început să fie exprimate de PNL. Nu credeam că se poate să fie băsism fără Băsescu”, a spus deputatul Mihăiţă Calimente.

Odată cu demisia din PNL, Calimente a demisionat şi din funcţia de şef al Comisiei SIE. Calimente se alătură astfel partidului lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu: ALDE.
 
 
 
 
Calimente spune că a fost deranjat de o discuţie cu Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial al preşedintelui Băsescu: „Am avut o discuție cu Adriana Săftoiu. Ea a fost picătura care a făcut ca paharul să se reverse. Săftoiu mi-a spus că e nemulţumită de activitatea mea şi eu am considerat că asta e o jignire, că eu am crezut că mi-am făcut datoria în campanie. Mi s-a reproşat că unii colegi se plâng de mine că sunt dur, că nu am o relaţie bună cu ziariştii”.

„Eu nu am fost băsist niciodată, dimpotrivă. Cât timp Băsescu a fost la putere eu am fost împotriva acţiunilor sale. Culmea este că am ajuns în noul partid numit liberal să ne însuşim doctrina Băsescu, dar fără Băsescu. Influenţa pe care a adus-o PDL este mult mai puternică asupra vechiului PNL şi ne-am însuşit întrega doctrină Băsescu peste noapte, fără niciun fel de reţinere. În această situaţie eu nu m-am mai regăsit în ceea ce se întâmplă acolo, în maniera de a conduce partidul, de a lua hotărârile în partid”, a explicat Calimente pentru Mediafax.

În judeţul Alba, Noul şi Marele PNL este controlat de băsişti: fostul lider al pedeliştilor albaiulieni Mircea Hava (primar de 20 de ani) este preşedinte, iar oamenii săi de încredere sunt Ion Dumitrel şi senatorul Alexandru Pereş, care în urmă cu câţiva ani şi-a decorat biroul cu fotografiile lui Băsescu.
 
 
Foto: glsa.ro
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: treptat toate ideile lui Traian Basescu, au inceput sa fie, PNL, Mihaita Calimente, calin popescu tariceanu, Alexandru Peres

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>