#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Descopera Rowmania la Alba Iulia cu Ivan Patzaichin

Descopera Rowmania la Alba Iulia cu Ivan Patzaichin

Revista nr. 352 | 29-07-2016 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 6 august 2016, în zona Podului peste Mureș (cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeş) are loc a patra ediţie a evenimentului Descoperă RowMania organizat de Ivan Patzaichin - Mila 23, asociaţia celebrului canotor român, multiplu campion mondial.


Este al patrulea an la rând când proiectul Descoperă RowMania - competiţia de vâslit în canotci de 10+1 revine la Alba Iulia.

Pot participa toţi cei care iubesc sportul cu vâsle indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Organizatorii aşteaptă cât mai multe echipaje de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail office@rowmania.ro, dar şi la fața locului, în ziua concursului. Participarea este gratuită.

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă RowMania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului RowMania, pe 28 august 2016, la Tulcea.

 
 
Programul evenimentului de la Alba Iulia:
 
Sâmbătă, 6 august 2016 - Partoş, zona Podului peste Mureș

9.30-11.00 Înscrierea participanților (echipe)
10.00-11.45 Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament
11.45-12.00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12.00-13.45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14.00-14.30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Conform organizatorilor „Descoperă Rowmania - România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul”.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin - Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia.

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul Mit Motors International - Isuzu D-max, AQUA Carpatica, Apele Romane, DC Communication, Clubul Sportiv Unlimited, SC Apulum SA şi Radio România.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: descopera Rowmania, Alba Iulia, Ivan Pataichin, vasle, Partos, Mures, primarie, Sebes, canotca, vaslit

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>