#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
La multi ani tehnocrati...

La multi ani tehnocrati...

Revista nr. 352 | 27-07-2016 | Alexandru Mitchievici


Guvernul Dacian Cioloş s-a născut pe 17 noiembrie 2015 după tragedia de la Colectiv. În schimb Cioloş s-a născut la 27 iulie 1969, aşa că astăzi a împlinit 47 de ani. Tehnocraţi. S-a născut la Zalău, dar a copilărit în comuna Pericei, judeţul Sălaj.


Cioloş e al treilea prim-ministru din Ardeal, unul mai grozav ca altul (ceilalţi au fost Victor Ciorbea şi Emil Boc, preşul pe care Băsescu îşi ştergea zilnic picioarele).

Conform zodiei, Dacian Julien Cioloş e rac, dar nu a dat îndărăt când a fost vorba să se însoare cu o franţuzoaică, Valerie. Nu a dat înapoi nici când Băsescu l-a propus Comisar European pentru Agricultură. Nu a spus nu când Iohannis l-a rugat să îmbrace haina de premier tehnocrat! Cu siguranţă nu va da înapoi când Iohannis îi va cere să fie premier liberal !

Ce a făcut Cioloş de ziua lui ?

Nigel Farage l-a sunat pe Cioloş să-l felicite de ziua lui, dar rugându-l să-şi ieie înapoi cei 100.000 de specialişti care lucrează în Anglia.

Jean-Claude Juncker i-a comunicat că-l aşteaptă degrabă la Bruxelles (să preieie în numele României preşedinţia UE) până nu vor rade jihadişti şi islamiştii capitala europeană!
 
Marine Le Pen, o celebră „tehnocrată” din Franţa, a sunat şi ea pe Dacian Julien şi i-a spus atât: „Brexit, je m’en fous! Terroriste, je m’en fiche ! Mais les tehnocrate roumain ocupe notre jobs. Merde!”

Victor Ponta i-a trimis un mesaj pe facebok spunându-i că are în sertarul de sus de la biroul de la Palatul Victoria un proiect de ţară, dar l-a atenţionat să nu-l întrebuinţeze pentru că ar însemna că e plagiat.

Iohnanis l-a sunat şi el pe Cioloş, dar în telefon se auzea decât briza mării... pentru că preşedintele ţării se află la mare în vacanţa de vară.

Agricultorii din Alba, care îl simpatizează pe Cioloş, i-au trimis acestuia un viţeluş cu un bilet legat la gât pe care era scris: „Mi-e foame! Dă-ne subvenţii serioase, că banii de la APIA s-au isprăvit deja deşi au venit cu jumătate de an întârziere!”

Valérie Cioloş-Villemin l-a sunat pe Dacian de la Alba Iulia. Sperăm că nu va cânta în public că ne dor urechile. Dacă vrea să performeze să cânte la Academia Doamnelor, unde sunt multe pedeliste de-a lui Mircea Hava.

Monseur Julien, Joyeux anniversaire ! Vive la France !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Dacian Julien Ciolos, a implinit 47 de ani tehnocrati, Valerie Ciolos Viilemin

Ratari

Criticisme (1)

Iohanna Villemin
13-04-2017
Toti primarii din Ardeal au fost "pe langa". Nu mai laudati atat ardealul ! Uitati-va la Boc, la Ciorbea sau la Ciolos. Penibili toti trei.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>