#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Personalul CJ Alba a crescut ca Fat Frumos in ultimii 8 ani

Personalul CJ Alba a crescut ca Fat Frumos in ultimii 8 ani

Revista nr. 352 | 29-07-2016 | Alexandru Mitchievici


Şedinţă cu înţepături şi aroganţe la Consiliul Judeţean Alba. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Florin Roman se adresează Opoziţiei ca unor copii proşti, îi trage de ureche, le vorbeşte de la obraz, azi-mâine le verefică unghiile şi îi scoate la tablă, în faţa clasei.


Consilierul PMP Traian Ursaleş a atras ateţia că numărul angajaţilor CJ Alba a crescut prea mult, fiind apostrofat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Florin Roman.

Numărul angajaţilor CJ Alba:
2004-2008: 96 angajaţi
2012: 160 angajaţi
2016: 183 de angajaţi.
 
Consilierii judeţeni ai PSD şi PMP au contestatat noua organigramă (mult crescută) a Consiliului Judeţean Alba. 

Consilierul PSD Ioan Florea a atras atenţia că Direcţia Juridic a CJ Alba are 8 angajaţi.

Florin Roman, PNL: „Îmi pare rău că abordăm partea populistă - dacă ne raportăm la o primărie care are 40-60 de angajaţi, sau o primărie de municipiu cu 400-500 de angajaţi... Consiliul Judeţean Alba. Această organigramă este făcută să răspundă nevoilor actuale... Aici nu suntem nici pe stradă, nici . Suntem în plenul CJ Alba. Dle Florea sunteţi de mult în CJ Alba, ştiţi că sunt şi angajaţi cu 700 de lei”.

Traian Ursaleş: „Majoritatea primăriilor au 7-10 angajaţi, unii au 11-12 angajaţi... şi nu mai sunt salarii de 700 de lei. Cel mai mic salariu este de 900 de lei”.

Marcel Simion, PNL: „Dl Florea spune că 8 jurişti este mult. Nu ştie ce înseamnă această muncă. Nu e deloc mare această organigramă la volumul de muncă”.

Florin Roman încearcă să justifice numărul crescut al angajaţilor CJ Alba: „În 2008 nu vorbeam de Mediu, nu vorbeam de Sistemul Intregrat al Deşeurilor, nu vorbeam de Museikon, nu Vorbeam de situl Frumoasa... Avem în plus doar Serviciul Centenar - există şi la Prămărie, este şi un departament la Guvern. Cele 3 entităţi trebuie să colaboreze pentru organizarea manifestărilor din 2018”.

Noua organigramă a CJ Alba a fost votată fără emoţii de majoritatea Marelui PNL (Marelui PDL, cum se spune la Alba Iulia).
 
 
Foto: Traian Ursaleş şi Marin Cenuşă, PMP Alba
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: personalul, consiliul judetean Alba, Fat Frumos, Traian Ursales, Daniel Zdranc, noua organigrama

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>