#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Se cauta capsunari pentru 2017 in Spania

Se cauta capsunari pentru 2017 in Spania

Revista nr. 348 | 27-06-2016 | Alexandru Mitchievici


800 locuri de muncă sunt disponibile în Spania pentru munca sezonieră în agricultură. Angajatorii solicită persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18-40 ani. Muncitorii vor lucra la culesul căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experință).


Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut / zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei), precizează cei de la AJOFM Alba.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Alba din strada Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel 0372.718671 sau pe adresa de e-mail ab_eures@ab.anofm.ro .

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR de către AJOFM Alba prin serviciul EURES România !
 
 
Foto: fn24.ro
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: capsunari, locuri de munca, sezoniera, disponibile, Spania, AJOFM Alba, forta de munca

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>